dysfunksjonell.no
3Jul/080

.. enda litt mer Filofax

Filofax Breast Cancer CampaignSelv om jeg er stygt redd for at Bodil bare ha en sånn, poster jeg likevel en link til et produkt jeg personlig falt for, nemlig Filofax' brystkreftkampanje. Selv om denne Filofaxen var både knallrosa og relativt dyr, er den av skinn - og den støtter en god sak, for Filofax donerer nemlig £2.00 av hver solgte planlegger. Den kommer i fire forskjellige utgaver (med eller uten lommebok), og kan fås med en matchende knallrosa mini-kulepenn.

Trenger du en Filofax, kjøp denne - og støtt en god sak!

Jeg har forresten lenge tenkt på å bestille noe fra Filofax.se, ettersom de har absolutt alt man kan tenke seg til planleggere i alle størrelser. Det er stadig et eller annet jeg anser at jeg trenger til A-planen min, men det er så pes å stresse fra bokhandel til bokhandel for å finne det - for det er slett ikke alle som har alt. Da jeg var på Strømmen, fant jeg feks. plastlommer til både Pocket og Mini, noe jeg ikke har funnet andre steder iår - og det er utrolig kjekt for å ha ledsagerbeviset mitt i, sånn at det er enkelt å vise det på bussen. Lite fomling = bra. Vel, dagen vi skulle dra fra Nittedal - altså mandag den 30. - bestemte jeg meg for å bestille litt småtteri derfra. Jeg endte opp med plastlommer til Pocket og Mini, ulinjert notatpapir til Pocket, linjert notatpapir til Mini, hullforsterkere, adresseark til Mini, Sticky Notes til Pocket - og den søteste kulepennen noensinne til Filofax, med refill. Idag kom pakka, rett i postkassen, usle tre dager senere! Alt sammen lå i konvolutten, og jeg er bare storfornøyd. Smile

Posted by Shamini on July 3, 2008 – 7:51 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. *Pakke visakortet godt ned i A-planen og lukke øynene*

    Du er ikke bare litt teit da, du er veldig teit!! Ikke til vanlig, men nå er du det! Er jo ikke nok med att de har den lille søte rosa der, men de har jo andre også jo!!!

    Bodils siste bloginnlegg: Reisegave fra mamma

  2. Jeg er da vel ikke teit, Bodil? Jeg bare kjenner deg så altfor godt, og det er da ikke min feil. Wink Ja, jeg la merke til at de hadde andre enn den rosa der, og slett ikke så dumme priser heller. Selv er jeg betatt av min nye mini, og enda bedre blir den nå som jeg har fått pakke med stasj fra Filofax i Sverige. *elsk*


Leave a comment

No trackbacks yet.