dysfunksjonell.no
25Jun/080

Reisebrev fra Nittedal

Nå er vi på plass i Nittedal, og turen gikk strålende! Nå begynner det å bli en stund siden jeg var med på kjøretur fra nord til sør (riktignok lenger enn dette), men det gikk overraskende fort. Vi bestemte oss for å ta en stopp i Alvdal for en pause, og litt mat, før vi kjørte videre. Været var fint hele veien, med unntak av noen usle regndråper her og der - kjempetur! Jeg var litt redd for at nakken skulle slå seg vrang, men jeg hadde overhodet ikke vondt da vi kom fram ca. klokka 22:00, mandag kveld. Det hender jeg glemmer hvor deilig, for ikke å snakke om luksus, det er å ikke plages av smerte - og det er deilig å ikke kjenne noe, til forskjell fra i forrige uke.

SheepWorldIgår var vi på Strømmen Storsenter og spiste middag sammen med Tore og Jeanette på Dolly Dimples. Jeg ble kjempeoverrasket over kvaliteten på maten der, tror jeg må si at det er den beste DD-maten jeg har smakt - kanskje fordi jeg ble så utrolig skuffa sist vi bestilte i Trondheim? Tok en Parmaskinke med brød og salat til forrett, og en italiensk pizza med Parmaskinke til hovedrett. Om jeg skal klage på noe, så må det vel være at vi faktisk fikk pizzaen før vi fikk forretten, og servitøren unnskyldte seg med at .."vi pleier å servere det samtidig, vi.". Ellers var jo Strømmen Storsenter midt i blinken for min del, masse butikker og et virrvarr av ting å bruke penger på! Klarte jo selvsagt bruke penger.. kjøpte meg en nøkkelring fra SheepWorld, en ny mini A-plan med lommebok ((.. Hysj, jeg vil ikke høre noe, og Bodil leder dessuten fortsatt med én!)), to spill til DSen min, og "Backpacker 3" med to tilleggspakker til PC. I kassen fikk jeg meg en positiv overraskelse, for "Backpacker 3" kosta 149,- kroner, men da jeg skulle betale fikk jeg beskjed om at den var satt ned i pris.. til 99,-! Den er det sannelig ikke ofte man hører. Ellers kjøpte Øyvind "The Settlers fra Catan"-brettspill, som vi spilte to runder av igår kveld - dritkult spill som jeg tror vi kommer til å spille mye fremover.

Nå skal jeg avslutte her, og så skal vi ta turen inn til Oslo for å treffe Licota! Grin Siden nakken min har vært såpass mongo som den har den siste tiden, bestemte jeg meg for å la være å treffe masse folk på denne Osloturen. Siden vi skal nedover igjen i juli, så kan jeg heller ta det da - forhåpentligvis er det sommervær, og formen på topp! Jeg storkoser meg iallfall, og har overhodet ingen hast med å dra hjem igjen. Kan det bli bedre enn å være på langtur med kjæresten sin? Heart

Posted by Shamini on June 25, 2008 – 3:16 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. HahahaSmile Godt å vite att du har blitt deg selv igjenSmile Du har snart overgått meg på a-planer du nå snuppaRazz HeheSmile

  Topp å høre att dere har det bra å att formen er fin! Hils Øyvind masse fra megSmile

  Love u Heart

  Bodils siste bloginnlegg: Skruen

 2. Settlers of Catan ja – var ufornuftig og shoppet Treasure Chest (Collectors Edition) av den i England for et par år siden.
  Link: http://www.boardgamegeek.com/game/17419

  Ser den har blitt litt billigere siden jeg shoppet den ja…

  Spillet er kjempegøy, da Smile

  Og, bare kjapt spm (nei, jeg kommenterer ikke!) – fører du opp alt i alle A-planene? Du vil jo snart trenge en egen en bare for å holde kontroll på alle de andre…

  Ørjan Langbakks siste bloginnlegg: Sjuk ja Frown

 3. Bodil:
  Du hadde vel ikke forventet at jeg aldri skulle shoppe igjen, og iallfall ikke at jeg ikke kom til å ende opp med fler A-planer/Filofaxer? Skal hilse tilbake herfra. Godt å høre at alt gikk fint med foten din, håper at det ikke blir spesielt mye verre. Love you too!

  Ørjan:
  Jeg vil tro det er litt kult å ha den samleutgaven, selv om den var dyr? Brettspill er igrunn en dyr affære, uansett om man velger den vanlige utgaven foran spesialutgaver. Synd at det skal være sånn, for brettspill har en tendens til å bli både sosialt og gøy.

  Nei, jeg fører kun opp ting i den ene som er i bruk (spør om Bodil gjør det samme).


Leave a comment

No trackbacks yet.