dysfunksjonell.no
22Jun/080

Smerteoppdatering

Nakken min er veldig mye bedre, og det sitrer ikke lenger inni hodet mitt. Jeg kan til og med snu meg relativt greit, uten at det kjennes som om at man tar tatt en ufrivillig tur på tivoli for å kjøre alle karusellene man ikke liker - på én gang. Befriende, skal jeg si deg - om det er sånn det kjennes ut å dope seg, så skal jeg ikke bli narkoman. Selv om ene søsteren min var betenkt en stund, klarte jeg å la være å bli pillemisbruker av de Paralgin Forte som mamma gav meg. Skjønt, det var vel ingen reell stor sjanse for at jeg, som ikke tar smertestillende med mindre jeg er døden nær, skulle bli avhengig av Paralgin Forte. Jeg liker ikke medisiner, og jeg tar dem ikke med mindre jeg virkelig trenger det. Smerte er kroppens måte å si fra om at noe er galt på, og døyve det ned med dop hver gang man kjenner noe, er for enkelt. Om jeg skal noe spesielt, og sliter med intense nakkesmerter som igjen stråler opp i hodet, eller ned i skuldrene, så unner jeg meg kanskje en halv Paracet - akkurat nok til at det lindrer såpass at jeg glemmer smertene, og dermed heller ikke legger merke til at de sakte kommer smygende tilbake. Jeg vet ikke med deg, men jeg anser ikke dét for å være døden nær iallfall.

Siden kroppen min oppfører seg tilsynelatende OK for øyeblikket, ser vi vårt snitt til å omsider legge ut på kjøreturen mot Tigerstaden. Bare.. 6 dager senere enn planlagt. Minnepinnen er fylt til randen med musikk, DSen står på lading, boka "The Dirt" er ligger på bordet, og MacBooken er på plass i sekken. Egentlig er det ganske trist at mer enn en hel uke av den første delen av ferien vår gikk med til.. vel, ingenting annet enn å være sengeliggende, sliten og begredelig. Om jeg må lete frem en positiv greie her, så må det vel være at været har vært sånn passe grått og regntungt i denne perioden, og jeg har dermed ikke gått glipp at spesielt mye utetid som kunne vært brukt til ymse shopping. Har faktisk ikke bestilt noe på nett engang! Sier litt om hvordan formen har vært den siste tiden, det.

Posted by Shamini on June 22, 2008 – 6:32 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Så glad du er bedre jeg, kjære Smile

  Nå skal vi kose oss på tur!

 2. Har jo hatt verdens beste “sykepleier”, jo. Blir kjempekos å ta den første langturen i Volvoen sammen med deg. Glad i deg, Øyvind min! Heart *suss*

 3. Bra at formen kommer seg. Håper dere får en fin ferie. God tur

  Andrés siste bloginnlegg: Menns synder og mangler i sengen

 4. Godt å høre att du er nesten deg selv igjen, men må si jeg er små bekymret enda med tanke på att du ikke har shoppet! Håper du blir helt deg selv igjen snart da snuppa! HeheSmile

  Håper dere får en knall bra tur, og att været er på deres side!

  Hils Øyvind å si “Kjør forsiktig” hvis ikke vet han jo hva som kommer til å skjeRazz

  Mange klemmerSmile *Smask*

  Bodils siste bloginnlegg: Kjempe topp kveld


Leave a comment

No trackbacks yet.