dysfunksjonell.no
22Jun/080

Reklameblogging

OK, så får jeg vel kanskje forklare hvorfor også dagboka mi er blitt besudlet med et reklamebanner. Jeg har ikke spesielt mye til overs for disse nye trendene hvor folk angivelig skal skrive om angitte produkter på "befaling", og på den måten tjene et par øre per innlegg. Joda, det hadde vært kjempegreier å tjene noen kroner på å skrive dagbok, men jeg akter ikke å selge sjela mi for å gjøre akkurat det. Likevel syns jeg det er greit å kunne smelle opp et banner, eller en logo, for å støtte noe jeg tror på - eller selv liker - og det er akkurat det jeg har gjort i dette tilfellet.

Last ned FireFox, for pokker - det er den eneste nettleseren som duger!
Snill som jeg er, så har jeg gjort det lett for deg. Bare klikk på mini-banneret i menyen til høyre.

Jeg er jente, og jeg er som de fleste andre jenter håpløst interessert i smykker og annet stasj i samme kategori. Ved å ha dette banneret i dagboka mi kan jeg kanskje generere noen treff for Cocoo, og i samme slengen handle hos henne med en liten rabatt. Kjekt å slå fler fluer i en smekk, vel? Mote har igrunn aldri interessert meg, og jeg liker ting som ikke alle andre har. Produktene til Cocoo er både kule, og noe utenom det vanlige, og derfor syns jeg at det går greit med et reklamebanner - du velger selv om du vil trykke og kikke, jeg lover.

Posted by Shamini on June 22, 2008 – 2:13 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Det er sant.. men den dagen man kansje ikke gjør det, så kan man få seg hund.. uanz er det låv å drømme.. det er fint å drømme

    Ines siste bloginnlegg: Så forelska

  2. Jeg skriver gjerne om et produkt, hvis jeg har prøvd det, og liker det.
    Sånn går det når man er arbeidsledig og har lite med penger. Alle monner drar!

    Pejyuus siste bloginnlegg: Det begynner å ordne seg


Leave a comment

No trackbacks yet.