dysfunksjonell.no
21Jun/080

Nytt utseende!

Som dere helt sikkert har fått med dere, så har jeg omsider klart å fått pakka dagboka inn i et nytt theme. Overraskende nok har dette ikke kostet meg en krone, men jeg har - med tunga "rett" i munnviken - slitt noe med å tilpasse det mitt bruk. Jeg er ikke helt ferdig enda, men det kommer etterhvert, jeg klarte liksom ikke vente med å legge det ut! Det er noen småting jeg ikke er helt fornøyd med, men det meste kan flikkes på i kulissene. Og det beste av alt? Både koden og CSSen validerer som bare fy. Grin

For de av dere som abonnerer på RSS-feeden til dagboka mi, så må denne nå oppdateres!

OK, jeg er klar for en klapp på hodet nå?

Posted by Shamini on June 21, 2008 – 5:51 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg liker det godt, bare fiks linkesiden. Razz Snasent med grønt.

 2. Linkesiden er fikset. Takk for kompliment! Grønt er.. eh, skjønt? De var opprinnelig grå, men jeg trengte NOE farge her inne, sånn i tillegg til bildene i ymse poster. Forresten, kos å se at du er innom – hils Ole, Siri og Madammen så mye fra meg.

 3. Flotte greier dette her. Men hva er det med reklamen på siden?

  Andrés siste bloginnlegg: Menns synder og mangler i sengen

 4. Ja, jeg vet – jeg er blitt en aldri så liten reklamehore. Jeg, i likhet med Bodil (og de fleste andre jenter) er en sucker for smykker og denslags. Reklamebanneret på siden gir meg rabatt i webshoppen til Cocoo, og det er ikke å forakte? Dog, om den ikke genererer treff, så fjernes den igjen – så enkelt er det.

  Kos med positiv tilbakemelding, og takk for at du testa “CommentLuv” for meg! *klem* Wink

 5. Jeg er ganske ofte innom, dvs RSS-leser, men i det siste har det blitt lav aktivitet både på kommentarer og egen blogging, gitt. Rart at man mister tiltakslyst av å være arbeidsløs. Razz Jeg skal hilse som bare det, tror jaggu Siri er i byen også, kanskje jeg skal hilse med en øl.

  Iversens siste bloginnlegg: Ivers tipper (resten av) EM i fotball

 6. Jeg liker det nye designet meget godt Grin
  veldig fancy greier. Linkene i sidebarene er kanskje pittelitt små?
  Ellers kjempebra!


Leave a comment

No trackbacks yet.