dysfunksjonell.no
19Jun/080

Pakke fra B4Beauty

Beauty BoxDenne gangen skal jeg ikke skyldeBodil, jeg skal derimot prise henne opp i skyene for å ha fått meg til bruke enda mer penger! Hvem hadde vel trodd at den dagen skulle komme? Idag kom hun nemlig innom med pakke til meg, fra B4Beauty - en webshop i Danmark. De viste seg å ha akkurat den typen beauty-box som jeg alltid har hatt lyst på, og nå er jeg altså den stolte eier av en i fargen sølvgrå. Den veier totalt 2,5 kilo, og rommene kan endres som jeg selv vil ha dem. I tillegg er det nøkkel med, og jeg.. er forelska!

Nå gjenstår det bare å rydde opp i sminken min, lukke det ene øyet og kaste det jeg ikke bruker. Får kanskje ta turen innom Make Up Store igjen snart? Jeg er ytterst fascinert av den butikken, for de har så sinnssykt mange flotte farger i tillegg til at servicen er upåklagelig - og nei, jeg er ikke av typen som lar meg bergta av "søte poser". Vanligvis blir det ymse bronse/brun/gull-toner på meg, men jeg må innrømme at jeg har tatt med meg både rosa, lilla, blå og svart øyenskygge hjem. Nå er jeg ikke den som bruker mest sminke, men jeg liker å fremheve øynene om jeg skal noe spesielt, så det er mest øyensminke det går i hos meg. I og med at jeg har skikkelig mørkebrune øyne kan jeg med fordel bruke sterke farger, uten at det ser glorete ut, og det er litt kult.

Jeg glemte forøvrig å nevne at The Body Shop har en superflott øyenskygge på markedet nå, i et såkalt begrenset opplag. Man skulle jo tro at dette antyder at den kommer til å gå ut av produksjon etter sommeren, men jeg er usikker på om det bare er et salgstriks. Uansett, den er av typen "Shimmer Cube" som varer evig lenge. På bildet i linken kan du skimte fargene, men tro meg.. den er utrolig mye lekrere på ordentlig, så har du sjansen er denne alene verdt en tur til nærmeste butikk. Igjen, siden jeg har disse mørkebrune øynene kan jeg komme unna med det meste, og denne røde øyenskyggen sitter som et skudd. Kanskje litt vel dyr i innkjøp, men til gjengjeld utrooooolig dryg!

Posted by Shamini on June 19, 2008 – 7:58 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg har også mørkebrune øyne, men jeg tror jeg styrer klar av øyensminke likevel, gitt… ikke helt min stil, liksom! Grin

  Ørjan Langbakks siste bloginnlegg: Sjuk Frown

 2. Den boksen var stilig.

  Selv har jeg ikke nok sminke til å rettferdiggjøre slike kjøp. XD

  Jeg føler for å kjøpe MYE nye klær, og få meg en stil, og kanskje kjøpe litt mer sminketing… Men det var det med penger først da XD

  Pejyuus siste bloginnlegg: Terrorhysteri

 3. Jeg har også hørt mye bra om Make-Up Visage i Oslo, men de holder sminke for film og foto, stort sett.


Leave a comment

No trackbacks yet.