dysfunksjonell.no
11Jun/080

Webdesign: gøy eller frustrerende?

I skrivende stund sitter jeg og irriterer meg over WP og themes. Jeg har kodet, knotet, editert og endret, og kommet frem til at det er godt mulig å gjøre om dette themet slik at det validerer. Deretter tok jeg for meg default-themet til WP, for å se om det kanskje kunne være mulig å kode det om til noe jeg kan bli fortrolig med, men jeg vet ikke.. akkurat nå ser jeg mørkt på hele greia, men det er små "quirks" med dette som irriterer vannet av meg. Deretter fant jeg nylig ut ved en tilfeldighet at Bloggrevyen-badgen ikke vises i IE, iallfall ikke i versjon 7. Jeg aner ikke hvorfor, for jeg kan ikke noe om java-script, men det er også irriterende. Hva med alle som ikke har tatt til vett, og installert en annen nettleser enn IE? No offence, people! Razz

"Age of Conan - Hyborian Adventures" kom dumpende ned i postkassa mi idag, men jeg har bestemt meg for å vente med å spille til vi er hjemme fra ferie. Det klør ikke i fingrene direkte, og det er dumt å kaste bort de 30 dagene med gratis spilling, når jeg vet at vi kommer til å være borte iallfall 14 dager av dem. Er det nå jeg skal legge til at min utgave av "World of Warcraft - The Burning Crusade" (collector's edition) fortsatt står plastpakket på databordet mitt? Gah, jeg er ingen stor spill-fantast, iallfall ikke når det kommer til PC-spill, og jeg går fort lei - altfor fort til å rekke å bli avhengig iallfall. Det er liksom så mye annet man kan gjøre istedet for å spille?

Posted by Shamini on June 11, 2008 – 7:25 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Du mister vel ikke de 30 dagene hvis du ikke har registrert koden som kom med spillet, gjør du vel?
    Og hvis du registrerte koden uten å ha planer om å bruke spillet på en stund, så vil jeg nesten kalle det litt dumt. Razz

    Jeg har både AoC, og WoW:BC. Og jeg liker begge spillene, men jeg må nok innrømme at jeg ønsker en litt bedre PC enn den jeg bruker, når jeg spiller AoC…

    Er enig med at folk kan ta til vettet og skifte til noe annet enn IE. IE er søppelnettleseren fra en av helvetes innerste ringer.

    Pejyuus siste bloginnlegg: Tømmerstokker

  2. Nei, men det var litt av poenget.. at jeg ikke skulle registrere koden før etter at vi er tilbake fra ferie. Derfor ligger det pent innpakket i plast, det også, foran PC-skjermen min. TBC har jeg forøvrig ikke åpnet av den enkle grunn at jeg ikke er lvl60 enda, selv om jeg har spilt siden beta-testingen. Jeg spilte litt her forleden, og før det var det ca. 8 måneder siden sist. Det sier vel litt? Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.