dysfunksjonell.no
10Jun/080

Dagens ord: Flink!

Idag har jeg vært SÅ flink, og gjort ting jeg har utsatt i det lengste - nettopp fordi det tar motet fra meg. Hva jeg har gjort? Jeg har skrevet "bok" til NAV. Med "bok" mener jeg intet mindre enn en bunke søknadspapirer ang. ymse stønader. Det verste er jo at jeg måtte fylle ut akkurat samme informasjonen to ganger, uten at jeg helt vet hvorfor det egentlig. Samma det, nå er det gjort og sendt. Jeg lover å komme tilbake med informasjon om hvordan det hele går, og om jeg får noen av disse stønadene jeg angivelig har krav på. Må innrømme at det er litt spennende!

Ellers fikk jeg telefon fra mamma igår. Det i seg selv er ikke sjokkerende, men hun kunne melde at hun har bestilt flybilletter sørover! Jeg har et sunt forhold til foreldrene mine, og har ikke lidd noen nød siden jeg flyttet hjemmefra, men dette er det lengste jeg noen gang har gått uten å se foreldrene mine.. ever, så jeg må ærlig innrømme at det skal bli fint å se mamma igjen. Har ikke lagt noen store planer, annet enn å ta henne med til Sverige en tur. Og så hadde jeg store planer om å gi henne forsinket bursdagsgave, så det håper jeg at det blir tid til på lørdag - hva jeg har i tankene vil jeg ikke skrive her før det er gjennomført, sånn bare for å være på den sikre siden. Det skal jo være en overraskelse!

For å forklare det siste innlegget fra igår, så har jeg altså handlet igjen. Du er ikke sjokkert, sant? Nei, jeg tenkte meg det. Bodil handlet nemlig fra Tea & Coffee Shop, og fikk mengder med god kaffe og siruper for tilsetning enten i kaffe, eller som iste. Jeg ble fascinert, og måtte selvsagt bestille litt til meg selv - jeg har tross alt beskjed fra lege om at jeg må passe på at jeg får i meg nok væske, og da er det viktig å ha ting å variere i? Jeg vet at kaffe ikke teller som væskeinntak, men iste gjør, og etter å ha konsumert ca. 1 liter vanlig te over en periode på.. tja, 5 år.. så føler jeg at det er på tide å variere litt.

Produktinfoen virker meget lovende, spør du meg;

Giffard Syrups are made from all natural fruit maceration, natural flavours and 100% sugarcane. There are no added preservatives, artifical flavours or colouring.

  Handleliste:

 • Giffard Passion Fruit Syrup
 • Giffard Peach Syrup
 • Da Vinci Chocolate Syrup
 • Aromatisert svart te, løsvekt: Eple/Kanel, Aprikos og Fersken

Det var det for denne gang. Kommer tilbake med en aldri så liten produktanmeldelse når jeg får pakken min. Kanskje jeg skulle begynne å gi karakterer til nettbutikkene jeg bruker? Jeg mener, det begynner jo å bli noen.. og det kunne jo alltids være til nytte for andre som ønsker å handle de samme, eller lignende produkter.

Posted by Shamini on June 10, 2008 – 7:04 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. På tide att du også fikk ut fingeren og bestilte noe nam nam nå. Jeg er iallefall mega fornøyd med alt jeg bestilte sist gang, og gleder meg til å teste de to kaffe typene som kommer med i din pakkeSmile

  Da kan vi jo spise kake, og drikke kaffe og te sammen vi to “gamlingene” da vettøWink HeheSmile

  Love you! Smask!

  Bodils siste bloginnlegg: Skinnjakke ankommet


Leave a comment

No trackbacks yet.