dysfunksjonell.no
9Jun/080

Kjærestemiddag!

Jeg er blitt meget stor fan av Old Dublin Steakhouse, en kjempeherlig irsk restaurant her i Trondheim. Vet ikke hvor mange ganger jeg har vært der nå, men første gangen var iallfall 9. august, 2007 - da Øyvind var den perfekte gentleman, og spanderte middag på meg for å feire at jeg nettopp hadde hatt bursdag, og at jeg omsider var kommet meg til Trondheim. Etter det har det igrunn gått slag-i-slag, og jeg regner med at det fortsatt kommer til å bli mange, mange besøk dit. Igår var det min tur til å spandere middag på kjæresten min, sånn for å feire at han var ferdig med eksamenene sine, og ikke minst at det nå er sommerferie for oss begge. Deilig!

Vi bestemte oss for å dele en flaske vin, opprinnelig en hvit Petit Chablis, men ettersom vi begge skulle spise kjøtt, fant vi ut at vi heller skulle ta en flaske rødvin. Vi ble anbefalt en flaske Ravenswood Lodi Zinfandel 2004 av Frank på Dublin, og den falt virkelig i smak første gangen. Jeg foreslo derfor at vi skulle teste den igjen, og jeg syns faktisk den var bedre igår enn jeg husket den. Det er den første rødvinen jeg ikke har måttet skjære grimaser for å svelge, den lukter nydelig fruktig og har en himmelsk farge. Jeg fant bare 2005-utgaven på Vinmonopolets websider, og den er iallfall fra USA, om du skulle ønske å prøve den ut!

Posted by Shamini on June 9, 2008 – 3:40 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg er desverre ingen vinperson, spesielt ikke rødvin. Jeg har frem til nå skjært grimaser på alle rødviner jeg har smakt… Men det hadde kanskje vært en idè å hatt en rødvinsflaske i huset, i tilfelle man fikk besøk og hadde mat som slikt passet til.

  Vi har jo skapet fullt av annen alkohol, så kanskje på tide å gå til anskaffelse av de litt… godere varer. XD

  Pejyuus siste bloginnlegg: Bloggerwave, det store nye?

 2. Urk…. rödvin kan man ju inte dricka alls…*muttrar*
  Nä får bli en kaffe annars får det vara…*ler*

  Nu är ju griskortet redan sålt men vem vet vem vet..*fnissar*

  Lindas siste bloginnlegg: Ny dator

 3. Pejyuu:
  Vel, som sagt.. jeg drikker ikke rødvin, sånn egentlig, og begynte først å smake, og dels like et par forskjellige, etter at jeg og Øyvind ble sammen. Har skjønt at det er noe man må lære seg å drikke, og liker man ikke smaken, så ser jeg ingen grunn til å tvinge seg selv til å prøve. Om du vil gå for en litt billigere variant, så kan du prøve Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon 2005 for den er også kjempegod – dog i en helt annet klasse enn førstnevnte.

  Linda:
  Er du allergisk? Mamma tåler ikke rødvin, trolig pga. garvesyren, og blir sengeliggende i fler dager om hun prøver å smake. Jeg har heldigvis ikke arvet det, og kan drikke, så lenge jeg ikke går på fylla på vin (men det er det samme uansett om den er hvit eller rød). Når har du tenkt deg til Trondheim, sånn at vi kan ta en kaffe SAMMEN?

 4. Rødvin er godt ja Smile jeg lærte selv å drikke det etter at jeg ble sammens med Bård, hehe. Jeg likte det heller ikke før. Drikke seg full på rødvin er IKKE bra, har prøvd det en gang, og huff og huff for en hodepine dagen etterpå, og dårlig bli man og, blæh *grøsse*


Leave a comment

No trackbacks yet.