dysfunksjonell.no
8Jun/080

Bare en liten oppdatering..

Bedritne dager. Jeg klager ikke på været og varmen, det er tross alt endelig sommer, men soverommet er varmt selv om natta, og det igjen fører til hodepine - for ikke å snakke om vondt i nakken, fordi jeg er for mye ute og "cruiser" over fortauskanter, heller og brostein. Hva ellers skal man gjøre? Det er uutholdelig inne, og det er pokker meg nesten uutholdelig ute også - men må man velge et onde, så er det fint å kunne sitte ute på kafé, nyte noe iskaldt å drikke, og se på folk. Er man riktig heldig blir man kanskje kjærtegnet av en liten bris, og slikt er det lite av innendørs. Idag kom omsider regnet, og temperaturen ligger på ca. 20 grader - selv om den sikkert faller ytterligere nå. Deilig, og det trengs helt sikkert etter de supervarme dagene vi har hatt den siste uka.

Jeg vet ikke om du har fått det med deg, men jeg har gjort noen små endringer i bloggen min. Jeg har lagt til en Firefox-knapp nederst på menyen til høyre, fordi jeg velger å støtte det som etter min mening er den beste nettleseren som er. I tillegg har jeg lagd et nytt arkiv, som ikke er offisielt egentlig, men som likevel har vært tilgjengelig den siste uka via "8 siste innlegg". Den siste merkbare detaljen er vel Bloggrevyen-knappen som jeg har lagt til hvert enkelt innlegg, som kan brukes til å gi innlegget en stemme på nettopp ..Bloggrevyen.

Nå gjenstår det igrunn bare å se om jeg kommer igang med å kode mitt eget theme? Jeg har begynt, men jeg kommer liksom aldri skikkelig igang. Det er ikke sikkert at du kommer til å se noen forskjeller når jeg omsider blir ferdig, det er mest for min egen del at jeg ønsker å kode om themet. Jeg er meget fornøyd med dette, som er basert på "Tomme Tanker" av André E., men jeg sliter litt med at koden er rotete og vanskelig å finne fram i, i tillegg til at deler av CSSen ikke engang er i bruk. Dessuten tror jeg at jeg vil gjøre det mulig å bruke "widgets", om man skulle ønske det.

Ambisiøs? Japp, det er meg det.

Posted by Shamini on June 8, 2008 – 6:40 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Tja varmt som skrutt är det på nätterna, börjar bli lite jobbigt….

  kramis på´re

  Ps… nya datorn är en pärla… me love..
  *s*

  Lindas siste bloginnlegg: jaha

 2. Hehe vel det skulle nok vært en opprydding i både kode, og css, samt litt kommentering av koden for å gjøre ting enklere.

  Men du må huske at dette themet er kodet for-my-eyes-only og dermed har jeg ikke hatt behov for å kode det slik at det er enkelt å forstå for andre.

  Det er bedre å ha system i rotet, enn rot i systemet Wink

  Andrés siste bloginnlegg: Ennå kortere filmanmeldelse

 3. Sliter litt med det samme når det gjelder å lage eget theme… Men jeg jobber også med saken! Wink Det vil si, det jeg har oppe nå er jo 100% mitt eget, men det er ikke såpass strukturert og fint at jeg vil slippe det løs i verden. Litt finpuss må til.

 4. Linda:
  Så bra! Da håper jeg virkelig å se deg mer online, for jeg savner deg sinnssykt mye. Godt å høre at PCen fungerer, og at du er happy. *kleeeeeeeem*

  André:
  Ja, jeg er klar over at themet var lagt for dine øyne bare, men jeg er kjempeglad for at du gav meg themet likevel. Jeg liker det SÅ godt, så jeg vil beholde mesteparten av utseendet, bare gjøre det litt mer Shami-vennlig, og lett å endre på når jeg finner ut at jeg skal forandre farger eller heading. Og ja, jeg er SÅ enig! Wink

  Renate:
  Ditt theme er jo kjempefint da, så jeg er mektig imponert! Var det vanskelig? Jeg mener, jeg har lest på tutorialen på WPs sider, men jeg syns det er komplisert likevel – kanskje fordi jeg sammenligner med det jeg har.


Leave a comment

No trackbacks yet.