dysfunksjonell.no
4Jun/080

Handledemonen har overtaket!

PlayboyJeg må beklageligvis krype til korset, og fortelle at jeg var innom Ebay den 27. mai - hvor jeg fant meg verdens søteste armbåndsur. Selgeren tok seg betalt i australske dollar, og befant seg i Hong Kong. Igår fikk jeg pakke, og jeg hadde helt rett. Det var verdens søteste armbåndsur! Nå må jeg bare finne en urmaker som kan fjerne et par ledd på hver side, sånn at den passer til meg. Burde være en smal sak. Håper den ikke inneholder noen ufine metaller som jeg kommer til å reagere på, og at jeg klarer å venne meg til å gå med klokke igjen. Etter at jeg hadde skrevet dette dro jeg, Øyvind og Bodil ned til Solsiden, og der stakk jeg innom Thune Urmaker. Han tok fire ledd av klokka mi, og vips.. så var den passe. Et utrolig søtt, og virkelig nett armbåndsur. Kjempefornøyd, og til under 200,-!

Akkurat som Bodil snakker jeg stadig om at NÅ.. skal jeg ikke bruke mer penger på en god stund. Vel, sånn blir det liksom aldri, for jeg kommer stadig over ting jeg bare "må ha". Igår var vi innom Jernia, for vi skulle sjekke hva de skulle ha for en kulegrill, og det er jo klart at jeg fant noe jeg bare måtte ha? Ja, for der stod den - en presskanne for te - som jeg har lurt på om fantes kjempelenge. Det finnes så utrolig mange gode teer i løsvekt, men det er så pes å stresse med sånn klype, eller sil, eller lignende, så jeg har vært på utkikk etter en slik en. Klart jeg måtte ha den? Den kosta jo bare 399,- kroner.. I tilegg tok jeg med et krus som rommer 3,2 dl, nettopp fordi jeg drikker så mye te som jeg gjør. Det var hvitt, med rosa blomster på - men det sa jeg selvsagt ikke høyt.

Hadde egentlig aldri trodd at jeg skulle sutre over at det er varmt, men vet du, idag er det igrunn for varmt ute. Vinduene står oppe i begge ender av leiligheten, sånn at man kunne håpe på gjennomtrekk - men neida. Det er varmt. Uutholdelig varmt. Hodet mitt dunker. Litt fordi jeg sov for lenge, litt fordi det var for varmt på soverommet, men det dunker like fullt uansett. Presskanna kommer iallfall til nytte, for i skrivende stund står den og trekker jordbærte, som senere skal kjøles ned til iste. Kanskje det hjelper på kroppstemperaturen og hodepinen?

Posted by Shamini on June 4, 2008 – 4:17 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Hehe, likte den nye klokken din! Med playboy kaninen på og hele pakka. ^__^

  Jeg har egentlig aldri vært et te menneske, og jeg drikker ikke iste heller. Men hvis en presskanne for te gjør deg lykkelig, så må man jo kunne unne seg litt. Wink

  Pejyuus siste bloginnlegg: Nummen I munnen

 2. Takk! Jeg syns Playboy-merket er kult, og har fler ting som er lisensiert av Playboy – sliter jo ikke med behov for at andre må like det jeg liker, eller omvendt.

  Jeg har vel egentlig et drikkeproblem, i den forstand at jeg drikker for lite. Jeg er flink til å la være å drikke, så da jeg fikk uttrykkelig beskjed fra legene om å drikke minimum en liter daglig, så fant jeg etterhvert ut at te var det som var lettest å drikke (4x kopper som rommer 2,5 dl virker ikke så voldsomt avskrekkende). Så ja, presskanna gjorde meg igrunn litt lykkelig – nå kan jeg variere i så veldig mange fler smaker, uten at det blir et tiltak! Wink

 3. Søøøøøøte klokka XD

  Ta det med ro, søs. All den dårlige handlesamvittigheten din kan du bare dytte over på undertegnede. Jeg har nettopp fylt visakortet opp med nesten 15000 kr -riktignok var 6 av penger noen låne av meg, men likevel XD

  ebay er avhengighetsskapende. og DET… er dokker også.

  Du får be Birgitte ta turen nedom eller at du tar turen oppom henne før hun drar til Paris og hilse på dokka jeg har satt shipping til henne på XD

  Idrils siste bloginnlegg: Aw… Mmm…

 4. Takk! Klokka så faktisk overraskende bra ut på håndleddet mitt også, du vet.. det må ikke være for stort og ruvende til meg. Kan jo ikke dytte den dårlige samvittigheten over på deg, har du ikke nok fra før av? Wink Om du hjelper til med depositumet til vi skal flytte derimot, så er det greit – then it’s all yours!

  Ebay er vanedannende i høyeste grad. Jeg har 60 karakterer der nå, og det er utelukkende for kjøp. Greia er jo at de har så mye spennende der, ting som ikke alle andre har – og så er det jo MYE billigere enn å handle i butikk.

  Love you! Heart

 5. Jeg er ikke så fryktelig flink selv med denne handlingen, pengene mine har en skummel tendens til å forsvinne på de mest obskure ting.


Leave a comment

No trackbacks yet.