dysfunksjonell.no
2Jun/080

Kalenderhore, det er meg det

Tror du ikke jeg klarte å la meg lure av handledemonen igjen? Jeg skulle nedom Torget for å ta ut en resept, og evt. stikke innom Body Shop for å kjøpe en ny såpe. Sånn ble det altså ikke! Etter en tur innom Jordbærpikene, hvor min kjære spanderte frokost på meg, måtte jo jeg og Bodil innom "bensinstasjonen" ((.. Ikke spør, denne er intern!)) hvor Bodil selvsagt endte opp med to nye A-planer. Sjokk? I think not. Den jenta har nå i løpet av de nesten 10 månedene mine i Trondheim kjøpt hele FEM A-planer, og det slutter nok ikke der. Greia er dog at jeg ikke er hakket bedre selv. Jo, kanskje litt, men det jeg ville frem til var jo at jeg fant en mini-utgave av den svarte A-planen min. Jeg skjønte fort at vi var "meant to be", for jeg hadde overhodet ingen problemer med å hverken åpne eller lukke knappen på denne, og dermed måtte den bli med meg hjem. Du tenker helt sikkert: "..kjøpte ikke denne tullete jenta nettopp en Filofax da?". Ørjan foreslo at jeg burde gå til anskaffelse av en liten, søt HTC-telefon istedet for alle disse kalenderne, men da forsvinner jo hele sjarmen med kulepenn, markeringstusjer og korrekturlakk!

The Dirt - Mötley CrüeEtter anbefalinger fra både Blondinbella og en annen blog som jeg rett og slett ikke husker i farten, kjøpte jeg dessuten boken "The Dirt - Mötley Crüe: Confessions of the World's Most Notorious Rock Band" av Neil Strauss. Jeg har alltid hatt sansen for filmer som omhandler kjente rockeband og deres historie, og i bokform kan de da umulig være noe dårligere? Uansett er det bare kjekt å ha lesestoff til de lange bilturene jeg og Øyvind har planer om å ta i sommer. Ser frem til å starte på den, og antar at det kan bli vanskelig å legge den fra seg når man først har begynt. Husker ikke sist jeg leste en bok som ikke var en del av pensum, eller påkrevd på en eller annen måte - jeg som var en skikkelig ihuga lesehest. Det er forøvrig en annen ting som skal bli deilig med å flytte til større leilighet, endelig kan jeg pakke ut bøkene mine, og ha dem i hylle. De er hellige, og nåde dem som lager eselører i dem!

Ellers er det igrunn lite nytt å melde fra Trondheim by. Det er helt klart blitt sommer, og temperaturen ligger og vaker høyt oppe på 20-tallet. Jeg storkoser meg i sånt deilig vær, så seks kalde Corona Extra fikk også være med meg hjem fra butikken isted, sammen med to små lime.

Posted by Shamini on June 2, 2008 – 7:35 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Man må jo ha a-planer så man klarer seg om det skulle hende noe med den ene da! Viktig å være forberet på det som kan komme vettøWink

    Bodils siste bloginnlegg: Ny(e) A-plan(er)


Leave a comment

No trackbacks yet.