dysfunksjonell.no
1Jun/080

Sommer i Trondheim

På fredag tok jeg, Øyvind og Liv Inger turen bort til Solsiden, og Café Bare Blåbær igjen. Hadde egentlig bare planer om å spise noe, og kanskje ta en kaffe, men det ble slik at vi satt der i hele 6 timer! Var deilig sommervær ute, masse mennesker, og generelt bare herlig å sitte ute selv om det forble overskyet. Temperaturen lå en plass mellom 20 og 25 grader, tipper jeg, om ikke mer - og det var befriende å kunne la jakken henge igjen hjemme. Hva er vel bedre enn et par utepils.. eh, uteøl ((.. Murphy's Irish Stout klassifiserer vel ikke akkurat som pils.)) i det nydelige sommerværet? Senere utpå kvelden dukket Dag-Arne også opp, og vi ble faktisk sittende til klokka nærmet seg halv tolv. Kjempekoselig! Gleder meg til vi skal flytte, selv om jeg frykter at det kommer til å bli altfor lett å ta turen ned på en av de mange kaféene som ligger der - er nesten så jeg kan se sedlene gro vinger, og flakse avgårde.

Igår skulle jeg og Øyvind se "The Assasination of Jesse James by the Coward Robert Ford". Den varer i ca. 2,5 timer, og etter.. 1 time og 40 minutter bestemte vi oss for å bytte film. Noe så langtekkelig, og utrolig kjedelig er det lenge siden jeg har vært borti - og jeg kan seriøst ikke huske sist jeg slo av en film før den var ferdig, fordi jeg rett og slett ikke GADD å se mer. Da ble det "Goodfellas" istedet - en film som helt klart fortjener en plass i DVD-samlingen min, og som nå rangerer passe høyt oppe på lista over gode filmer. Har du ikke sett den? Vel, da er det bare én ting å gjøre: løp og kjøp!

Nå skal jeg kose meg med to skiver hvitløkstoast à la Øyvind, og se en episode med "House".

Posted by Shamini on June 1, 2008 – 2:34 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.