dysfunksjonell.no
28May/080

For ol’ times sake

Les Mondes EngloutisHer for.. tja.. nærmere to år siden, fant jeg "Les Mondes Engloutis" på Ebay. For de av dere som ikke aner hva jeg snakker om, så var dette en fransk tegnefilmserie som gikk på NRK da jeg var barn ((.. Nærmere bestemt i 1985.)). På norsk het den noe slikt som "Shagma - Reisen til Jordas Indre", og har liksom ikke vært å oppdrive noe sted, før jeg altså fant den på Ebay. Etter å ha knotet litt frem og tilbake med selger, som selvsagt var fransk, og ikke kunne noe annet språk enn nettopp fransk, fikk jeg da omsider kjøpt DVD-boksen, og var henrykt!.. helt til den ankom, og jeg innså at.. Herregud, den er jo ikke tekstet! Dermed ble ikke boksen stort mer enn et skryteobjekt som fikk plass i DVD-hylla mi, som mang en venn misunte meg. En dag kom jeg over en side som tilbød forhåndsbestilling av akkurat den samme boksen, i norsk utgave, og gleden stod igrunn i taket! Utgivelsesdato var satt til idag, og jammen ramla den ikke ned i postkassen min nøyaktig når den skulle. Nå skal det mimres!

Fikk lurt med Øyvind ut på Jordbærpikene isted, så nå er jeg så gira på kaffe at jeg formelig dirrer. Utrolig slitsomt, men kaffe er jo så godt! Spesielt cappuccino med smakssirup som feks. sjokolade eller sjokomint, og jeg har funnet ut at så langt er det Jordbærpikene som går av med seieren for hvem som har best kaffe i Trondheim. Som en bitteliten bonus har de bonuskort, sånn at man får en gratis kaffe etter å ha betalt for seks - kjempekjekt for oss som liker å nyte livet på kafé!
Siden jeg lenge har spekulert i å kjøpe meg en ny A-plan eller Filofax, bestemte jeg meg for å stikke innom bokhandelen på Torget for å sjekke om de hadde fått inn ny beholdning, og det hadde de. Det ble dermed en Filofax Mini Domino på meg, men med 2008/2009-studentkalender fra A-plan (siden de har linjerte ukedager) + en ny kalender til den noe større A-planen min. Denne nye, mindre Filofaxen har ikke pengebok, men tre kortplasser og strikk rundt - så slipper jeg iallfall å stresse med den der fordømte knappen som jeg likevel ikke får igjen.

Nå har jeg igrunn ambisjoner om å ikke bruke spesielt mye penger fremover, siden vi skal flytte i august, og trenger penger til akkurat det. Men det er sommer, og jeg hever humøret med iallfall.. tre.. hakk, hver gang jeg lar handledemonen få overtaket på meg og VISA-kortet mitt. Godt humør er en bra greie!

Posted by Shamini on May 28, 2008 – 6:17 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Har du smakt kaffe fra Dromedar? Hvis du har det, så kan du da ikke mene at Jordbærpikene har bedre kaffe?

 2. Nei, jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har smakt kaffen på Dromedar enda, men det kommer rett og slett av at Dromedar ikke er rullestolvennlig. Smile Skal ta meg en tur en eller annen gang jeg har “lettstolen” min, så får vi se hva dommen blir. Hyggelig å se et nytt nick her!

 3. Jamen… her har den kommet på norsk, og så har jeg ikke fått bestilt den ennå! Og så har du ikke link!!!!!!!!!!! (Ja, overdrevet bruk av !!!!!!!!!!)

  Alt ANNET linker du til, men… ikke den viktige tingen! Frown

  *smådaske litt på småtøsen!* Link! nuh! Jeg er for lat til å guggle akkurat nå…

 4. MINE! ALL MINE!!! MY PRECIOUS!!!!!!!!!!!

 5. Sier dama som ikke liker Shaun the sheep. Razz

 6. Shaun er søt nok han, men jeg sitter ikke og ler meg ihjel av ham. Det er ikke dermed sagt at jeg ikke liker barne-TV, jeg er bare større tilhenger av det som ble sendt da jeg var barn, foran det som sendes idag. Smile

 7. Skal da sies at Ørjan fant Shagma DVDen på platekompaniet i dag, så han trenger ikke lenger en link.

  Jeg regner med at jeg må se på dette med han senere. Han pleier innimellom å tvinge meg til å se på ting som han liker, som jeg ikke har sett.

  Jeg er forsåvidt enig med kommentaren om at barne-TV i dag ikke er like stas som det var før i tiden. Selv om det virker som om dagens barn liker nådagens barne-TV veldig godt.

  Pejyuus siste bloginnlegg: Burde jeg reagere mer?

 8. Nå fikk Ørjan linken på MSN, samme dagen som han spurte, så det er vel ikke så veldig merkelig at han fant den der. Wink Du får komme tilbake og fortelle om du likte den eller ikke? Dette er iallfall en av de seriene som ble sendt på barne-TV som jeg virkelig har ønsket å se igjen. Men igjen.. alt var bedre før!

  Hyggelig å se et nytt fjes her. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.