dysfunksjonell.no
28May/080

“Cuteness, thy name is Rockford”

Boulder Dash: Rocks!Idag kom endelig pakken som jeg har ventet på siden 13. mai, "Boulder Dash: Rocks!" til DS. Jeg har lenge lurt på hva som tok sånn tid, for det pleier da ikke å ta mer enn et par dager fra Play.com, men idag kom svaret. Pakka hadde blitt stoppa i tollen, og dermed må jeg betale 190,- kroner ekstra når jeg skal hente den på posten. Morsomt! Nei, ikke så veldig egentlig, men nå er den her iallfall. Antar at det blir endel spilling utover ettermiddagen, ettersom Øyvind leser iherdig til eksamen han skal ha imorgen, så om dere er heldige kommer det en slags anmeldelse av spillet innen kort tid. Husker godt da jeg og mamma pleide å spille "Boulder Dash" på Commodore 64, og jeg håper virkelig at dette ikke har blitt modernisert altfor mye. Demovideoen så iallfall lovende ut, og det var nettopp den som fikk meg til å slå til, og bestille spillet. Sjarmert i senk kalles det!

Posted by Shamini on May 28, 2008 – 6:19 PM

Tagged as: Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.