dysfunksjonell.no
27May/080

Up, up.. and away!

Jeg nevnte for noen dager siden, i innlegget "Dagens ord: SMIL!", at det er deilig med dager hvor alt rett og slett føles bra. Ingen grå tanker, ingen bekymringer. De gode dagene mine vedvarer, og glad er jeg for det - selv om jeg ikke kan unngå den snikende tanken om at.. når det bare går oppover, så må det jo engang stoppe, og gå nedover igjen? Har skrevet mang en gang om disse uunngåelige dalene, selv om det har vært i en ganske annen kontekst. Nå skal det sies at jeg prøver å la være å være så sabla negativ, og heller bare nyte at.. vel, livet er flott, men det er ikke alltid like enkelt. Kategoriserer dette som "tvangstanker"?

Saken er den at vi har funnet oss leilighet. Den perfekte leiligheten, med den perfekte beliggenheten, og alt er bare fryd og gammen. Planlagt flytting er i perfekt tidsrom, nærmere bestemt august, og krasjer ikke med noe som helst. Kan det bli bedre? Jeg gleder meg, og det gir en god følelse i magen å tenke på at det er i orden. Vi har funnet et nytt sted å bo, det er større, mye penere, og vi skal flytte dit!

Nå har dessuten Øyvind tømt hybelen sin, og meldt adresseendring hit, så nå er vi offisielt blitt samboere! Hvor kult er ikke det? OK, så er jeg kanskje litt jentete når det kommer til akkurat det punktet.. men det er fint å være samboere. Nå er det på en måte oss to, helt på ordentlig! Og jeg.. jeg er verdens heldigste jente, med verdens herligste og beste kjæreste, uten tvil.

Posted by Shamini on May 27, 2008 – 3:33 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Og jeg har verdens beste “svigerinne” Grin

  2. Nå er jeg skikkelig nysjerrig..
    Når kommer bildet av kjæresten?
    Eller det lykkelige samboparet??
    The public wanna know Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.