dysfunksjonell.no
26May/080

Dagens ord: Reklamespot

McCheeseSå, nå sitter jeg her da. Har ikke spist frokost enda, og hjernen min lurer meg til å tro at det eneste jeg har lyst på nå er en cheeseburger fra McDonalds. Jeg hadde et kick her for ikke så lenge siden, hvor jeg hadde intenst lyst på en sånn hver dag i drøyt en uke. Ikke spør! Resultatet av dette var imidlertid at jeg ble drittlei av alt som heter junkfood.. helt til idag.

Sånn rent bortsett fra at de putter sylteagurk (forøvrig en oppfinnelse fra helvete) i burgerne sine, så er jeg stor tilhenger av hamburgerbrød uten sesamfrø, i tillegg til at de er akkurat passe små til at jeg orker å spise én alene, og det er bra for selvfølelsen å finne mat som jeg orker å spise opp. Nevnte jeg at jeg er småspist? Jeg begynner dog å bevege meg over i å bli litt.. mindre småspist enn jeg har vært de siste årene. Har lagt på meg litt, ikke mye, men nok til at det vises her og der - og at enkelte bukser er omtrent ikke mulig å få kneppet igjen lenger. Jeg er lykkelig, jeg - og håper intenst at jeg legger på meg mer.

Edit, kl. 17:19:
Øyvind kom hjem med en cheeseburger med ekstra ost, chips og en sjokoladeshake til meg for ca. en time siden, så nå er jeg både mett og fornøyd! *smiiil*

Foto: © McDonalds.no

Posted by Shamini on May 26, 2008 – 1:32 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Pussige greier det der.. Jeg elsker sylteagurk på burger Grin Passe glad for at vi ikke har McDonalds her i Narvik, for da hadde jeg vært trillrund Smile Får “kick” når jeg er sørpå, da hiver jeg nedpå med donald mat Smile Men er vel en saga blott nå, har fått diabetes2 og da er ikke sånn mat det ultimate.. Damnd..nå har jeg skikkelig lyst på en burgerSmile

  Kos at du blogger oftere,sjekker ofte om det er noe nytt Smile
  Klemz Smile

 2. Hehe. McD da gitt… huffegrøsse. Må da være lov med LITT standard på maten? Wink

  (Jada… jeg vet jeg vet).

  Og legge på seg da gitt! Mener du at det *gasp* begynner å bli mer av deg? Skummel tanke! Grin

 3. mIRCimus:
  Det er utrolig koselig at du leser hos meg, og ikke minst at du kommenterer. Jeg blir alltid like henrykt hver gang mailboksen min sier “PLING!”, og det er en innkommende kommentar! Diabetes? …Kondolerer. Selv håper jeg at jeg klarer å styre unna. Vet at vi har det i familien, men det er ikke så lenge siden de testet meg (blodsukkeret mitt er tidvis mongo), og konkluderte med at jeg er frisk.

  Ørjan:
  Nå har det seg jo som kjent slik at lille frøken jeg-gjør-som-jeg-vil ikke bryr seg spesielt mye om hva andre har (eller ikke har) som standard, og inntar dermed den føden som måtte behage smaksløkene hennes. Og ja, tenke seg til.. Denne gangen var det snakk om en CHEESEBURGER fra MCDONALDS! *gasp* Og ja, embrace yourself, det kommer til å bli mer av meg, som igjen kommer til å motsi deg desto mer enn den gamle, litt skrale utgaven av Yours Truly. Be afraid, very afraid. Wink

 4. Foretrekker Burger King jeg Smile.


Leave a comment

No trackbacks yet.