dysfunksjonell.no
25May/080

Harry.. Heisatur til Sverige!

Lipton Suntea StrawberryNå sitter jeg her med en kopp "Lipton Suntea Strawberry" te foran meg, og nyter lukten som stiger opp av koppen. Jeg, Øyvind, Bodil og Stian har nemlig vært i Sverige idag, nærmere bestemt Åre, på shopping. Kan ikke skryte på oss at det var en såkalt "harrytur", men det ble litt drikke, litt godis og noen andre småting som ikke er å få tak i i butikkene her, deriblant Noblesse ((.. Noblesse! Hører du, Linda - jeg har fått tak i Noblesse!))! Var ca. 10,6 mil herfra til Vintergatan, Åre - så det tok oss omtrent 3 timer tilsammen, tur-retur. Slett ikke avskrekkende det vel, for en handletur til Sverige? Smile Dessuten er det veldig greit når det sitter en snill "lillebror" i baksetet, og fôrer meg med sjokolade! La oss gjenta turen om ikke altfor lenge?

Storkoser meg iallfall i bil sammen med Øyvind min. Har kjøpt ei sånn tempurlignende pute på IKEA for å ha i bilsetet, og den fungerte overraskende bra. Dermed går det helt flott å "ligge" i forsetet, og det ble plutselig langt lettere å komme seg rundt - i tillegg til at det er kos å være på tur med kjæresten sin, uansett om det bare er en tur til nærmeste kjøpesenter, eller på langtur til feks. Sverige. Wink

Øyvind, Bodil og Stian rocker!

Posted by Shamini on May 25, 2008 – 6:30 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Woooooiiii!! Vilken sort blev det då? =D
  Mmmmmmmmm skulle vara lite knaprigt med lite såna. Har ju inga hemma, fast det är klart, lilla lilla butiken runt hörnet kanske har…*fliiiiiiin*

  Kramis

 2. Det ble Classic og Mint denne gangen, og… du er dum. Wink Jeg syns faktisk at du burde ha særdeles dårlig samvittighet fordi du spiste opp mine Noblesse, for ikke å snakke om mine Raphaels, som du skulle pakke inn og sende til meg! Uansett, jeg tenker på deg når jeg spiser dem (og ganske ofte ellers også). Wink Superglad i deg! *kosekosekose*

 3. Heeey det var inte jag som åt upp dom.. Det var P… =P
  Usch.. Mint.. Kan man lika gärna äta det godare alternativet after eight. Vilket inte är någon direkt hit heller.
  Fast jag tycker om dig ändå fast du beskyller mig för en massa godisuppätande. Wink

  Kramis


Leave a comment

No trackbacks yet.