dysfunksjonell.no
24May/080

Dagens ord: SOMMERFERIE!

Yes da! Nå er jeg omsider ferdig med eksamen i Exphil ((.. Examen Philosophicum, aka. filosofi- og vitenskapshistorie.)), og jeg tror det gikk OK. Oppgaven jeg valgte sa: "sammenlign menneskesynene til Aristoteles og Descartes", og selv om jeg vet at jeg kunne skrevet mer enn jeg gjorde, så klarte jeg å la være å bomme på oppgaven, og å holde meg til de korrekte filosofene - selv om jeg på et tidspunkt holdt på å blande sammen Descartes og Hobbes! Håper iallfall at jeg står, sånn at jeg slipper å ta eksamenen opp igjen. Sensuren faller 16. juni, så jeg kommer tilbake til hvordan det gikk etterhvert.

Jeg fikk jo selvsagt ikke sove inatt, for hver gang jeg skled inn i søvnens favn, så presterte hjernen min å produsere bilder av skremmende eksamensresultater. Jeg drømte om teoremer, for crying out loud! Har ikke tall på hvor mange ganger jeg våkna, og vekte Øyvind for å spørre hvor mye klokka var. Hver eneste gang var jeg brennsikker på at det var like før vekkerklokka begynte å ule, og jeg var sjukt stressa.

Nå har jeg offisielt sommerferie, og jeg kan gjøre akkurat det jeg måtte føle for, uten å få dårlig samvittighet fordi jeg burde lest til eksamen eller lignende. Mario, here I come!

Posted by Shamini on May 24, 2008 – 3:20 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.