dysfunksjonell.no
22May/080

Dagens ord: SMIL!

Gud, det er godt med dager som denne iblant. Dager som bare generelt sett er fine, og bekymringsfrie. Det har egentlig ikke skjedd noe spesielt som gjør at denne dagen er nettopp som den er, jeg tror igrunn bare det er en "bivirkning" av at det snart er sommer. Det er vel ingen hemmelighet at sommeren er min årstid? Likevel er det et par ting som er nevneverdig på dagens dato.

Etter å ha sendt noen mailer hit og dit, fikk jeg vite endel informasjon vedrørende dette med å endre studieretning fra høsten av. Jeg fikk også vite at jeg er sikret plass på studiet, ettersom jeg allerede er tatt opp som student, og dette var meget gledelig - i og med at det kun er 5 plasser på fonetikk. Sendte ifall inn den offisielle søknaden idag, så da er det vel ikke lenge til det hele er iorden, og jeg kan glede meg skikkelig til neste semester.

Posted by Shamini on May 22, 2008 – 4:03 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.