dysfunksjonell.no
21May/080

Post fra Amazon!

Det mest fornuftige jeg klarte å bruke nasjonaldagen vår til var shopping, og da skrev jeg om "Charger Grip Lite" til DSen min. Vel, idag ankom den postkassen min, og så langt er jeg mektig fornøyd. Den ligger godt i hendene mine, og selv om den er i den samme plagsomme, glatte plasten som selve DSen, så kan jeg bremse den med en finger. Så nå ligger den til lading! Den skal ligge i 12 timer ved første lading, så jeg kommer tilbake med en mer utfyllende "anmeldelse" senere.

Forresten, "The Settlers" har beklageligvis de samme bugsene som diverse anmeldere hadde skrevet om, og også mitt henger seg etter at jeg har savet spillet mitt. Irriterende? Mighty! Jeg har dog lært noe viktig: å sjekke anmeldelser av spill på nett først istedet for å impulshandle, da kan man nemlig unngå å kjøpe "katta i sekken". Spill som dette er jo ikke akkurat billig! Ergerlig uansett.

Posted by Shamini on May 21, 2008 – 1:50 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.