dysfunksjonell.no
21May/080

Nå blir det roadtrip!

McQueenKjæresten min er best! Han har nemlig tatt oppkjøringen sin idag, og han stod - såklart. Gratulerer så mye, Øyvind - jeg er utrolig stolt av deg! Nå må du bare kjøre pent, og passe godt på deg selv - jeg gleder meg masse til å dra på roadtrip med deg til sommeren. Yay you! Heart

Illustrasjon: © Disney '07

Posted by Shamini on May 21, 2008 – 12:06 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Slenger meg på her: Masse gratulerer til Øyvind!!!Grin

    Bodils siste bloginnlegg: Handlet litt nytt lesestoffSmile

  2. Jammen! Grattis til Øyvind! Smile

    Tenkte på å forsøke meg på noe av det samme etterhvert, man begynner jo å bli noe tilårskommen Wink men det var dette med økonomi (mnja, mer prioriteringer, egentlig, men likevel).

    Ta en roadtrip sørvestover da! Smile

    Ørjan L.s siste bloginnlegg: The end of Jack Thompson


Leave a comment

No trackbacks yet.