dysfunksjonell.no
19May/080

Med tungt hjerte..

Bodil og jeg var en tur på Værnes idag, for å hente den siste reisekassen med chinchilla. Idag ble nemlig nok et kapittel avsluttet, da de siste dyrene ble sendt fra Bodø til Trondheim - for så å reise videre til Hamar. Det var med tungt hjerte at jeg tok farvel med disse, men det burde jo være en god ting at de fikk et nytt hjem istedet for å måtte bøte med livet? Usj, det føles ikke sånn. Det føles som om at ingen burde ha dem, når jeg ikke kan ha dem selv - men jeg vet jo at det er helt urimelig å tenke sånn. Likevel, det er MINE pelsdotter.. spesielt Twist.

Tusen takk, Bodil - for alt du har gjort for meg og dyrene mine opp gjennom årene, og ikke minst i denne perioden hvor jeg har behøvd kjøring til og fra Værnes. Videre en takk til alle de som har tatt dyr fra meg, og de som "låner" dyr, sånn at jeg likevel har sjansen til å starte opp igjen, om sjansen en gang skulle by seg. Og ikke minst Øyvind, som alltid er der med en god klem og masse trøst, når tårene renner ukontrollerbart nedover kinnene mine av savn og sorg.

Posted by Shamini on May 19, 2008 – 5:58 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. *kram*

  Lindas siste bloginnlegg: I väntan på…

 2. På en måte synes jeg det blir feil å si bare hyggelig, ettersom jeg ikke syns det er bare hyggelig å hjelpe deg med å avslutte dette kapittelet i livet ditt. Jeg syns faktisk ikke det er hyggelig i det heletatt å se att du er lei deg, og trist.

  Men på en annen side så vet jeg att dette er den eneste løsningen per dags dato å da også antageligvis den beste. Å sånn sett så er jeg gla for å kunne være der for deg, og for å kunne være til hjelp.

  Jeg håper virkelig du en eller annen gang (om lysten er der) får mulighet til å hente hjem alle ulldottene du har rundt omkring å starte opp med oppdrett igjen. Og inn til da, så må du ikke tro du slipper helt unna med spørsmål om chinchilla osv, for jeg vet hvem jeg henvender meg til om det er noe jeg lurer på om det ene eller det andre. Og det kommer ikke til å forandre seg selv om du ikke lengere er en av norges største oppdrettere.

  Jeg er kjempe gla i deg vennen!!!
  *STOR KLEM*


Leave a comment

No trackbacks yet.