dysfunksjonell.no
17May/080

Nyko Charger Grip Lite

Det er direkte farlig med webshopper som har kredittkort-infoen din lagret, for det gjør det så utrolig mye lettere å bare klikke to-tre ganger på "continue", og vips.. så har man atter en gang handlet noe på nett. Amazon er en slik en, Play er en annen - og jammen har jeg ikke handlet fra begge to, med bare noen dagers mellomrom.

Charger Grip LiteIdag ble det derimot en nyttig ting. Eller, "nyttig" er vel gjerne relativt i denne sammenhengen, men jeg tror jeg kommer til å dra stor nytte av det. Jeg sliter nemlig litt med DSen min, for den sklir i hendene mine når jeg spiller - etter en stund blir jeg utrolig sliten i den venstre, og reaksjonsevnen dabber av. I den forbindelse kom jeg over noe som kalles "Charger Grip Lite" fra Nyko, og så egentlig veldig mon i denne. Den gjør om DSen til en gamepad, som visst nok skal være veldig komfortabel når man spiller over lengre perioder, og legger i tillegg til 8 timer med batteritid som en liten bonus. Jeg handlet min fra Amazon.co.uk, og betalte £19.99 + frakt.

Jeg tror, dog ikke for å rettferdiggjøre at jeg har brukt enda en liten slump med penger, at denne gadget'en vil komme til best nytte når jeg og Øyvind skal på langtur med bilen til sommeren!

Foto: © Nyko

Posted by Shamini on May 17, 2008 – 4:04 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Ikke snakk om det engang… Både CDJapan, dollmore, iplehouse, doll-zone, dreamofdoll og diverse ebay-selgere har nok kost seg med min personlige overvurdering av egen økonomi de siste to månedene…

    Ikke bare sitter jeg og venter på to custom made dokker til et par tre tusen per stykk, men jeg måtte jo ha klær til dem også. Og for ikke å snakke om at jeg må ha sko. Og hår. Og siden jeg bare bruker penger på dokkene nå, så måtte jeg jaggu ha meg en photobook fra Fuurin Kazaan også…

    Den eneste trøsten jeg har er at jeg faktisk har råd. Problemet er at jeg har ikke råd til NOE som helst annet før feriepengene kommer XD

    Men man må jo ha en hobby…Razz

    Idrils siste bloginnlegg: 18. mai – rydding på en SØNDAG!!!


Leave a comment

No trackbacks yet.