dysfunksjonell.no
14May/080

Alle ExPhil-oppgavene godkjent!

Da var omsider alle de tre obligatoriske oppgavene i ExPhil godkjente - selv om den siste hang i en syltynn tråd, fordi jeg hadde mistolket oppgaven - og jeg kan med.. glede.. se frem til eksamen den 24. mai. OK, kanskje ikke med glede da, men om jeg står på eksamen, så er jeg iallfall ferdig med faget - en gang for alle.

Videre har jeg begynt å planlegge neste skoleår, fra det kommende høstsemesteret, med hvilke fag jeg skal ta og slike ting. Tror dette kan bli litt spennende, for jeg har omsider bestemt meg for å ta italiensk! Planen min var vel opprinnelig spansk, men etter å ha sett én Sopranos-episode for mye, så ble det liksom mer fristende med italiensk istedet. Når jeg har tatt I og II, så har jeg tilsvarende c-språk på videregående, men det er iallfall grunnleggende nok til å kunne bygge på etterhvert. Om jeg skal jobbe med oversettelser og slikt som jeg virkelig har lyst til, så utvides jo arbeidsmarkedet noe for hvert språk jeg legger til.

Har ikke helt bestemt meg for om det blir fire fag, eller om jeg skal gutse på fem fag neste semester, men jeg vurderer å ta det siste fellesemnet som Bachelorgraden min krever. Bare så synd at det er en lang liste med totalt uinteressante, og ikke minst ubrukelige emner for min del.

Posted by Shamini on May 14, 2008 – 4:46 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Gratz!

    Andrés siste bloginnlegg: Trailer-mandag

  2. Slenger meg på den, med en kjempediger *GRATULASJONSKOSEMOSING* Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.