dysfunksjonell.no
13May/080

Adidas Superstar II

Idag var jeg på City Syd for første gang, sammen med Øyvind og Bodil. Shopping er jo tingen, som alltid, så det var kult å oppleve et nytt senter. Selvsagt kunne vi ikke ha noe av ubrukte penger - tenk om det vokser mugg på dem!.. så det ble shoppet tre hettegensere på H&M (de var satt ned med 70% fra 199,- kroner, og da går det an), og et par nye joggesko. For..

..da jeg, Bodil og Andreas var på Lillehammer for å se DumDum Boys var jeg innom en skobutikk, hvor jeg fant et par med Adidas Superstar II i rødt. Det paret jeg stod med i hendene var selvsagt i min størrelse, men akkurat da hadde jeg rett og slett ikke samvittighet til å bruke 799,- kroner på et par sko - bare fordi jeg hadde lyst på dem i rødt. Trenger jeg si at jeg har angra helt siden da? Angra som pokker? Nei, trodde ikke det.

Adidas Superstar IIEtter det har jeg igrunn kikket innom de fleste skobutikker jeg har vært i nærheten av, for å se om noen tilfeldigvis kunne ha et par røde Adidas Superstar II i størrelse 36 stående - men neida. Idag derimot, tuslet vi innom Intersport, og hva fant jeg? Jo, svarte ((.. next best thing, right?)) Adidas Superstar II - og som om ikke det var nok, så var disse angivelig "Junior" siden de var såpass små som de var. Og hva betød det? Jo, de kostet 499,- kroner, og ikke 799,- som de ville kostet i en vanlig skobutikk. Hvor utrolig genialt, og absurd.. er ikke det? Jeg er lykkelig! Syns forøvrig at Adidas opererer med merkelige skostørrelser, for disse var faktisk ikke størrelse 36 - men 36 ⅔. Hva er dealen med det egentlig?

Og beklager Bodil, det var ikke meningen å ta det eneste paret med svarte Adidas, men du fikk nå dine du også. Wink

Posted by Shamini on May 13, 2008 – 10:19 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Går helt fint vennenSmile Endte jo faktisk ikke ille for min del heller da! Ikke bare ett par, men TOWink HihiRazz Nå må vi vel bare fortsette letingen etter de røde, å om vi ikke finner de må vi vel bare sette nesen for nok en tur til lillehammer igjen. Men det krever definitivt også en dumdum konsert for å ta den turen altså!

    Love you!!

    *Smask*

    Bodils siste bloginnlegg: Adidas superstarSmile

  2. Go hettegenser! Og Adidassko! Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.