dysfunksjonell.no
12May/080

Litt mer om DS

Gikk forresten innom Decalgirl som André refererte meg videre til her, og bestilte meg 3x "DS Screen Protector", og 1x decal av typen "Orange Crush". Jeg er usikker på hvorvidt jeg kommer til å sette på decalen, men den som lever får se. Det som derimot var kult, var at jeg betalte via Paypal, og fikk mail dagen etter om at bestillingen min var sendt. Snakker jo bra service!

The SettlersEllers fikk jeg enda et spill av Øyvind, nemlig "The Settlers", et spill jeg syns er ganske underholdende på PC. Beklageligvis leste jeg ikke anmeldelser før jeg kjøpte det, så jeg ble litt betenkt når jeg senere kunne lese på fler websider at dette spillet angivelig har mange bugs, og krasjer ofte. Selv har jeg ikke spilt det noe særlig enda, så jeg vet ikke om det er tilfelle, men det kommer jeg tilbake til etterhvert.

Har erstattet filmarkivet ((.. ingen vits i et filmarkiv som jeg ikke gadd å oppdatere.)) mitt med et DS-arkiv, som jeg vil oppdatere etterhvert som jeg legger nye spill til samlingen min. Øverst på ønskelista står iallfall "New Zealand Story Revolution", "Final Fantasy III", alternativt "Final Fantasy: Crystal Chronicles", "Boulder Dash Rocks" og "Ratatouille" - er lov å håpe at man kommer over noen av disse titlene på tilbud?

Posted by Shamini on May 12, 2008 – 10:29 PM

Tagged as: , Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Tja… du har jo mulighet til å bestille fra Play.com:

  Ratatouille til 9,99£
  http://www.play.com/Games/DS/4-/3593353/Ratatouille-Food-Frenzy/Product.html
  New Zealand Story Revolution til 24,99£
  http://www.play.com/Games/DS/4-/3250354/-/Product.html?searchstring=new+zealand&searchsource=0
  Final Fantasy III og Crystal Chronicles, begge til 17,99£
  http://www.play.com/Games/DS/4-/3300213/Final-Fantasy-III/Product.html
  http://www.play.com/Games/DS/4-/3515832/Final-Fantasy-Crystal-Chronicles-Ring-Of-Fates/Product.html

  Så vidt jeg vet så er dette priser inkl. frakt, slik som på DVD, men jeg har ikke sjekket noe nøyere Smile

  Ørjan Langbakks siste bloginnlegg: Ja vi elsker Anne-Kat.!

 2. Hmmm… jeg mistenker at den siste posten min ble tagget som spam – den inneholdt flere linker.

  Sjekker du, søta? Smile

  Ørjan Langbakks siste bloginnlegg: Ja vi elsker Anne-Kat.!

 3. FFIII anbefales. Smile Vil også med det samme anbefale The Legend of Zelda: Phantom Hourglass – http://www.merilin.net/index.php/2007/11/25/the-legend-of-zelda-phantom-hourglass/. Grin

 4. Ørjan:
  Takk takk takk! Normalt trenger jeg jo ikke hjelp for å bruke penger, men du så kjekt det er å bli tipsa om kjekke sider hvor jeg kan bruke penger.. mindre penger enn andre steder.. likevel! Dessverre var det ikke rett utgave av “Ratatouille”, det andre kosta £24.99 – men dog, jeg tror jeg sparer endel uansett, også med tanke på at Play sender både frakt- og tollfritt. Smile Og beklager at kommentaren din ble spamifisert!

  Renate:
  Kult! Om du har fler anbefalinger, så kom gjerne med dem – alle tips mottas med takk! “The Legend of Zelda: Phantom Hourglass” fikk jeg sammen med DSen, men jeg har liksom ikke turt å begynne med det enda – eksamensperiode tatt i betraktning.


Leave a comment

No trackbacks yet.