dysfunksjonell.no
12May/080

Eksamensperiode

Selvsagt kommer trangen til å designe websider hoppende i det vi entrer eksamensperioden. Det slår liksom aldri feil, det. Igjen er det min egen webside som må lide, selv om det denne gangen igrunn bare er små-pjusk. Jeg har fjernet topp- og bunnmenyen, og erstattet denne med en mye søtere en i høyre side - syns jeg, anyway - og jeg gir dere her en aldri så liten smakebit ((.. jeg sa den var liten!)).

Screenshot

Hovedgreia er vel egentlig det at jeg har valgt å erstatte alle tabellene mine med CSS, noe forøvrig jeg har tenkt på i fler år. Ikke fordi jeg slet så veldig med at de gamle sidene mine ikke funka, men det er egentlig ganske underholdende å lære seg nye ting, som feks. CSS, og noe måtte jo studiet mitt ved IT-Akademiet kunne brukes til? Kan hende jeg gjør noen små endringer på layouten, men det er ikke noe som haster. Nå gjenstår det igrunn bare å putte infoen min inn i det nye designet, og publisere siden - og deretter er det bare å hive seg rundt og gjøre det om til et WP-theme.

Bortsett fra det.. er det 11 dager igjen til min første eksamen ((.. hvorfor teller jeg ned egentlig?)).

Posted by Shamini on May 12, 2008 – 10:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.