dysfunksjonell.no
7May/080

“Spyro, you’re not a dragonfly!”

Kan med hånden på hjertet si at jeg er hekta på DSen, og i første omgang "Super Mario Bros". Kom det som et sjokk? Har bestemt meg for å gå André i næringen, og skrive mine egne små anmeldelser av spillene som jeg etterhvert kommer til å akkumulere til DSen min.

The Legend of SpyroVar innom Free Record Shop på Torget her forleden, for å se hva de hadde av spill - og fant "The Legend of Spyro: A New Beginning" for usle 97,- kroner. Siden jeg elsker platformspill, og alltid har funnet Spyro uhyre sjarmerende, ble dette selvsagt #3 i den påbegynte DS-samlingen min. Det var forøvrig ganske OK å senere finne ut at Platekompaniet selger akkurat samme spillet for 399,- kroner, for det rettferdiggjorde på en måte kjøpet mitt litt.

Så langt har jeg bare spilt Mario, og forsøkt meg litt på Spyro, men jeg skjønner at det krever endel trening å spille mens man liksom skal bruke touch-screenen aktivt - enten med fingeren, eller pennen som følger med. Er det bare jeg som ikke har reaksjonsevne til denslags? Øyvind prøver å fortelle meg at jeg må bli litt mindre perfeksjonist, for jeg insisterer på å bruke pennen foran fingeren, for å spare touch-screenen for ekle fingermerker. Jeg hater fingermerker på blanke flater! *rive meg i håret* Vet iallfall at jeg skal innom Spaceworld i nærmeste fremtid for å sjekke om de selger sånne kits til DS, med bæreveske og pusseklut, eller lignende.

Jeg, håpløs? Kan jeg aldri tenke meg.

Posted by Shamini on May 7, 2008 – 3:12 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Haha, ja du er litt håpløs. Har ikke noe erfaring med DS, men min stakkars HTC (mobil) har fått en rimelig oppripet skjerm etter at stylusen og jeg har lagt kabal i noen timer.

  Stikk innom Decalgirl og kjøp en DS Screen protector… Du kan jo alltids plukke opp en decal også, så får du “pimpa” DS’en din Wink

  Andrés siste bloginnlegg: Trailer-mandag

 2. Jeg er da vel ikke håpløs! Du vet du er dum, sant? Tenk å gi meg linken til en side som Decalgirl.. (jeg har forøvrig akkurat vært på Spaceworld og kjøpt meg “Starter Pack” – som er bæreveske, ekstra stylus, esker til to spill, headset og skjermbeskytter!)

  Heldige meg som har kjæreste som kjøper leketøy til meg! Ooh, vent.. det hørtes kinky ut.. Wink

 3. Tjoho rumpnissan!

  Blev riktigt sugen på att koppla in tv-spelet igen och spela lite spyro… Han är så bedårande söt ju!

  Puss och kram!

 4. Hihihi, reasjonsevnen MIN er ikke-eksisterende og jeg kan ikke spille sånne spill i det hele tatt – jeg vil også ha “stresstålmodighet” til sånt! Wink
  (Jeg har tålmodighetsstress i stedet..lol)
  Ønske til jul kanskje XD

  Emil har forøvrig kjøpt en sånn screen protector til iPhonen sin, så jeg syns ikke du er så perfeksjonistisk… bare liker å ta vare på tingene dine Smile

  *suss*

 5. Linda:
  Men åh, så godt det er å se at det er liv i deg! Jeg har savnet deg kjempemasse, og jeg håper å se mer til deg online fremover. Det er lov å håpe, sant? Kommer uansett til å følge med på bloggen din! Kjempeglad i deg! *suss*

  Cec-søs:
  .. er det en trøst om jeg forteller deg at jeg blir skikkelig sinna om jeg ikke får det til? Forbannede Mario-slampen vil jo ikke hoppe dit jeg vil at han skal hoppe, og så dør han mye oftere enn jeg hadde planer om.

  (Jeg har forøvrig bestilt både decal og skjermfilter til DSen!) *suss*


Leave a comment

No trackbacks yet.