dysfunksjonell.no
5May/080

Kan man..

Hearts..ha det bedre enn jeg har det? Idag kom kjæresten min hjem med en Big Bite-sub, nydelige blomster.. og en splitter ny Nintendo DS Lite til meg! I tillegg fikk jeg de to spillene "The Legend of Zelda: Phantom Hourglass" og det nye "Super Mario Bros." (som synes å være en slags kombinasjon av alle de gode, gamle Mario-spillene) - spill som jeg alltid har vært enormt stor fan av, og jeg elsker dem!

Jeg må innrømme at jeg syns det er litt feil.. å bruke penger på slike ting som generelt anses som leketøy - men jeg tror ikke denne kommer til å bli liggende stille spesielt lenge av gangen, og med tanke på at det garantert kommer til å bli endel lange bilturer i sommer, så er det deilig å vite at jeg nå har noe å henge fingrene i om det skulle bli kjedelig.

Bare så trist at det ikke er mer enn drøye 16 dager til første eksamen!

Kjempeglad i deg, Øyvind min! Smile

Posted by Shamini on May 5, 2008 – 5:53 PM

Tagged as: , Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.