dysfunksjonell.no
28Apr/080

Sommer, sol og.. mandag?

Det virker som om sommeren er kommet til Trondheim, og de siste dagene har vi hatt knallblå himmel, strålende sol og opptil 16 varmegrader ute. Jeg er tydeligvis ikke den eneste som har ventet på dette med lengsel, for byen er full av mennesker i alle mulige habitter. Må innrømme at jeg syns det er litt morsomt å se mennesker i t-skjorte og shorts gå side-om-side med mennesker i frakk og lue, men for all del.. hver sin lyst. Personlig syns jeg fortsatt det er litt for kaldt til å gå uten jakke, men jeg tror ikke det er lenge til man kan kaste den også - og det ser jeg virkelig frem til.

Igår var vi på visning på Møllenberg. Var en kjempefin, og stor leilighet til leie - og jeg ble egentlig positivt overrasket da jeg så den. Riktignok syns jeg ikke beliggenheten var den peneste, men kort vei til Solsiden - og ikke minst et pent bygg, med pent uteareal på baksiden. Beklageligvis hadde visst eier en annen interessent på hånden, og det tok ikke mange timene før vi fikk beskjed om at leiligheten var utleid. Jeg syns egentlig at han burde ha ventet med visningen til det første paret hadde bestemt seg, men det er nå bare min mening. Vi fikk oss iallfall en fin tur ut, og en koselig stund på Café Bare Blåbær.

.. Som forøvrig var et ganske flott sted! Ja, OK, kanskje ikke "flott" er det helt rette ordet, men jeg likte meg der. Servicen var ikke den beste, og de var tydelig underbemannet på en dag som igår - men de hadde skikkelig god mat, og ikke minst Murphy's Irish Stout på kran. Tror nok ikke det blir så altfor lenge til jeg setter nesa dit igjen, for jeg må jo teste ut kaffen der? Spiste en Mozzarella Toast med tunfisk, og drakk en jordbærsoda til - overraskende snadder, spør du meg. Dermed ble det en aldri så liten stjerne i boka til Café Bare Blåbær på Solsiden, med påfølgende oppfordring til å stikke innom der, om man er i nærheten.

Posted by Shamini on April 28, 2008 – 4:50 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jeg vil være med på café igjen! Vi drar på café neste gang dere kommer nedover – capische?


Leave a comment

No trackbacks yet.