dysfunksjonell.no
21Apr/080

Hva? Hvilken handledemon?

Idag er det min tur til å kose meg med pakker i posten, for idag fikk jeg omsider skjørtet fra Manillusion. Et salsa-skjørt av merket Hellbunny - noe mindre/kortere enn jeg hadde trodd, men veldig stilig - og jeg ser frem til å kunne bruke det på en varm sommerdag. Videre fikk jeg for meg at jeg skulle prøve blå kontaktlinser igjen, og bestilte to par "Expressions Colors Dark Blue" (med styrke) fra www.fargedelinser.no. Der kosta et par 169,- kroner, og jeg syns egentlig ikke det var avskrekkende? Så da gjenstår det å se om jeg klarer å rense dem, og ta vare på dem, slik at de holder i en måned - jeg har mine tvil, nemlig. Hadde et par med fargelinser for en tid siden, som virkelig farget øynene mine blå, men jeg kan ikke komme på hva de het.. irriterende!

Jeg har også oppdatert CD-samlingen min littegranne, og følgende tilskudd er på plass:

  • Elvenking: The Scythe [2007]
  • Elvenking: The Winter Wake [2006]
  • Paradise Lost: In Requiem [2007]
  • Sonata Arctica: Unia [2007]
  • Vintersorg: Solens Rötter [2007]
  • Within Temptation: The Heart of Everything [2007]

The ScytheThe Winter's WakeIn RequiemUniaSolens RötterThe Heart of Everything

Har ikke handlet CDer på lange tider, så jeg syns igrunn det var på høy tid å oppdatere samlinga mi med bandene jeg liker best. Så langt har jeg ikke hørt nok på disse nye albumene til å ha gjort meg opp en mening om dem - men jeg har ikke blitt veldig skuffet. Tror jeg må si at Within Temptations "The Heart of Everything" var det albumet som gikk rett hjem umiddelbart - så det anbefales, om du liker denne typen musikk.

Toppen på kransekaka, som det heter så fint, er at billettene til Aleksanders konfirmasjon er bestilt. Gleder meg ikke så mye til togturen egentlig, men jeg gleder meg derimot stort til å se igjen Christiane, Aleksander og resten av familien - i tillegg til alle de andre jeg ikke har sett på fler år. Skal visst bo på rommet til Christiane, og det morer meg stort at "ungene" er blitt så store! I tillegg må jeg innrømme at jeg ser frem til å tilbringe enda noen dager på tur med Øyvind - og nå er det jo min tur til å introdusere ham for "resten" av familien min.

Posted by Shamini on April 21, 2008 – 8:17 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.