dysfunksjonell.no
31Mar/080

WordPress 2.5

Jeg er klar over at det går litt over stokk og stein med meg, og innleggene mine. Jeg har mengder med ting å skrive, men aller først må jeg nesten skryte litt av den nye utgaven av WordPress! Har ikke hatt den installert i mer enn drøye 10 minutter, men så langt virker den meget lovende - og så enkelt som det har blitt å editere ting! Det er jo nesten himmelrike å adde tags på de gamle postene. Jeg har dog bestemt meg for å fjerne "tagclouden" fra menyen, og heller bare ha tags under hvert enkelt innlegg - uten at jeg er helt sikker på hva poenget med dét er, ettersom WP nok engang har gått tilbake til bruk av kategorier. Jada, jeg innrømmer det, jeg liker best det jeg er vant med. Razz

Sånn rent bortsett fra WP, så har jeg igjen fått øynene opp for webdesign. Det går litt i bølger det der, og hvis jeg plages med noe, så går jeg lei. Tålmodighet er en dyd, javisst, stemmer det, men jeg finnes ikke dydig. Eller noe. Uansett! Nå har jeg imidlertid kodet om sidene mine fra tabeller i hundre varianter, til ren og minimal XHTML-kode, i skjønn forening med CSS. Det som var mest oppløftende, var igrunn at jeg fikk det til uten noe som helst fjas, og at det nå er kjempelett å editere farger, fonter, og oppsett generelt - uten at det skal være nødvendig å rive seg i håret, eller å bruke en time i forkant for å skjønne hva som er hva i koden.

Tenker sånn smått på å sette meg ned og designe min egen WP-template, som jeg har tenkt på mange ganger før. Jeg er litt usikker på om jeg skal designe en ny webside til meg selv først, og så lage templaten i samme layout som resten av siden, eller om jeg skal holde dem adskilte, men jeg er temmelig sikker på at jeg skal klare å lage meg en template nå. Har reinstallert PCen min (etter harddisk-havariet), så jeg tror jeg må prioritere litt, og legge inn Poser 6 igjen. Da kan jeg leke med 3D-modelleringen igjen, og bruke den grafikken i ny layout. Det må da bli bra? Smile

Kommer tilbake til eventuelle resultater.

Ja, og så har jeg forresten lagt inn "CommentLuv", så ta dere gjerne tid til å legge inn link til deres respektive blogger når dere kommenterer. Da får dere littegranne gratisreklame, og det er vel fint!

Posted by Shamini on March 31, 2008 – 3:35 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Er det themet til WP bloggen du har endret? Trodde den var css styrt og validerte som en varm kniv gjennom smør, men mulig du har en litt eldre versjon enn meg.

 2. hm… oppdateringer ja… Smile Kanskje man skulle ta seg sammen og fikse en faktisk blog på sin egen side og… det var dette med tenke det, planlegge det, legge det på is, ta det frem igjen, ikke komme noe videre, islegge igjen… Wink

  Men ja! Mer Poser, plx (og nei, dydighet var ikke en av dine laster, kjære Wink )

 3. André:
  Du må lære deg å lese innleggene skikkelig før du kommenterer, klager da ikke på themet ditt! Sliter litt med et par småting, men det skal jeg plage deg med på MSN på et senere tidspunkt.

  Ørjan:
  Ja, hva somler du med? Kom igjen, nye WP er kjempe. Har ikke et eneste negativt ord å si så langt, og jeg vet André også er fornøyd. Og hva pokker vet vel du om dydene mine? Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.