dysfunksjonell.no
12Mar/080

Handledemonen melder sin tilbakekomst!

Nå forsvant akkurat Permobilen min ut døra, for "service". Syns igrunn det var tidlig å sende den på service - og nei, det er ikke jeg som har kjørt tulling - men jeg er overhodet ikke fornøyd med batterikapasiteten på den. Jeg og Øyvind var en tur i byen på lørdag, og etter ca. tre timer, hvorav nesten en hel time ble tilbrakt på kafé, begynte den siste batteriprikken å blinke faretruende rødt. Og vi var fortsatt på torget! Kjente at den begynte å gå merkbart tregere da vi gikk av bussen, men rakk heldigvis å komme oss hjem før den stoppa helt. Dermed henta en tekniker den idag, for å "cycle" batteriet litt, siden det angivelig skulle få opp batterikapasiteten betraktelig.

Var i byen med Liv Inger igår, og jeg må si at det er ubeskrivelig deilig å kunne gå til byen "alene". Plutselig er jeg langt mindre avhengig, og jeg kan gå akkurat dit jeg vil uten at noen må dytte meg dit. Skulle egentlig bare en tur innom apoteket, og det ble såpass dyrt at jeg måtte sjekke saldoen i nærmeste minibank. Der fant jeg derimot ut at jeg hadde fått penger for noen solgte chinchilla, og dermed bredte det seg et stort smil om munnen på meg; Shoppe! Jeg stod midt på Trondheim Torg, hadde litt mer enn 5000,- kroner på konto, og et hav av butikker å velge mellom. Luksus! Nå skal det sies at jeg fortsatt har en liten djevel på ene skulderen, og en svært skyldbetynget engel på den andre, og at sistnevte nappa meg rimelig hardt i øret da dollartegnene flasha for mitt indre sinn - men.. jeg har god trening i å ignorere den. Dermed gikk turen innom Vero Moda, hvor jeg fant meg blonde-hipsters og akkurat den skinnjakka jeg har lett etter siden i sommer (og til overkommelig pris'a gitt), og siden ble det et par topper i flashy farger, en dongeribukse (som forøvrig var for stor, fordi jeg åpenbart ikke er like bred over midten som jeg tror jeg er - hater nemlig trange jeans) og sånne litt tjukke Hello Kitty-sokker fra H&M. Kunne formelig høre VISA-kortet mitt ynke seg av smerte, men.. shit happens?

Da jeg fant ut at det var best å sette kursen hjemover, er jo OK å ha en liten reserve med penger også, så bestemte jeg meg for å stikke innom blomsterbutikken. Nå har jeg fått roser av kjæresten min to ganger, og syntes han fortjente en liten oppmerksomhet selv - mest for han er den han er, og alltid er der for meg, men også fordi jeg er uendelig glad i ham, og ikke minst for at jeg har ham i livet mitt. Var litt usikker på om det var litt ..lame, å kjøpe blomster til en gutt, men det ble tre røde roser - og jeg tror han ble glad for dem.

Ellers skjer det ikke allverden i livet mitt akkurat nå, men jeg er tilfreds med det meste egentlig. Jeg burde nok jobbet med skoleoppgaver foran å sitte her og skrible i dagboka mi, men dengang ei - har bestemt meg for å gjøre ferdig den ene idag, og den andre imorra - sånn at begge kan leveres på fredag, og jeg dermed sitte igjen med god samvittighet. Har fortsatt ikke fått fiksa PCen min, så den står i tusen stein - men jeg snakka med Egil idag, og bestilte meg en Western Digital Raptor X-disk på 150GB som skal brukes utelukkende som systemdisk. Fikk fiksa det slik at jeg, via å betale et mellomlegg, får en 1TB-disk i retur som erstatning for 500GB-disken som gikk til helvete, og denne gangen blir det Hitachi.

Yes, da skal jeg prøve å sette igang med det jeg virkelig skulle gjøre. Snart. Wink

Posted by Shamini on March 12, 2008 – 3:02 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg trodde det var kontoen som ynket seg av smerte, mens VISAkortet liker å bli brukt? Wink

 2. HURRA!
  *fnis*
  Godt å se sånne store smil, jaaam Grin

 3. Hei!

  Bare innom for å ønske deg en fin ferie, og sånn i forbifarten fortelle deg at både jeg og jentungen endelig klarte å få flytta oss over til Huldreheim. Smile

  http://www.huldreheim.net/huldra og http://www.huldreheim.net/vildesverden er de nye adressene.

 4. Licota:
  I mitt tilfelle tror jeg igrunn begge deler ynker seg tilsvarende mye. Og enda morsommere blir det når jeg plutselig kommer på at.. pokker, skulle jeg ikke betale tilbake penger jeg skylder?.. og egentlig ikke har råd til det lenger?

  Jeanette:
  Nå er det litt i seneste laget å ønske deg en riktig flott ferie tilbake, men jeg håper iallfall dere har hatt det fint – tross “Påskebæsj”. Wink Skal oppdatere linkene mine, jeg!

  *klemmer i fleng*

  Shamini’s last blog post..Handledemonen melder sin tilbakekomst!


Leave a comment

No trackbacks yet.