dysfunksjonell.no
18Feb/080

Dagens ord: SCHÆRSTE!

18Nå spekulerer jeg i om jeg skal forklare denne søte lille liksom-collagen min, fra et tidligere innlegg, men jeg har liksom ikke helt klart å få tankene til å feste seg på papiret denne gangen heller. Enkelte utvalgte av dere vet hva det står i, men jeg er jo akkurat jente nok til at jeg kjemper mot trangen til å rope det fra nærmeste skyskraper - og i og med at Trondheim er byen, så blir vel kanskje Tyholt-tårnet det nærmeste jeg kommer.

Stadig vender jeg tilbake til ham med de grønne øynene, og det slår meg at han har vært et gjennomgående tema i dagboka mi de siste.. 2 årene. Han som bergtok meg så grundig den sommeren i Bodø. Han som har vært opphavet til mange tårer, men vel så mange smil - som har gitt meg sommerfugler i magen all den tid han har okkupert tankene mine. Han som er den besteste gutten i verden. Han som nå er min. ..Ja, for tenk, jeg har gått hen og fått meg kjæreste - og den magiske datoen ble 18. januar 2008! Grin

Jeg er utrolig glad i deg,
Øyvind
Heart

Posted by Shamini on February 18, 2008 – 11:26 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Told you so. Wink

  2. *smiler og klemmer uendelig godt*

  3. Det har jo ligget i kortene Wink *klemmepå*

    Bra noen endelig tok til vettet! (Se! Jeg sier INGENTING om hvem!)

  4. *sukke og smile henført* Smile Dere er så nydelige, og jeg er såååå glade i dere!

  5. Oi nå ble jeg gladSmile endelig ble det dere to til slutt, hihi…Jeg sa jo det snuppa miSmile

    Klæm og masse kos og sussGrin


Leave a comment

No trackbacks yet.