dysfunksjonell.no
17Feb/080

What’s up, yo?

Det er søndag. Hvorfor er søndagene så ufattelig trege? Ikke at det er noe verre med søndag enn feks. mandag, men jeg klarer ikke å like søndagene. Kanskje fordi det nesten er mandag, og ukestart atter en gang? Denne ukestarten skal jeg forøvrig ikke klage over, for jeg fant jo plutselig ut at vi har fri. En hel uke med "lesefri" faktisk. Hyggelig overraskelse. Har planer om å starte med oppgaven i Kulturkunnskap, men vi vet jo alle hvordan vending planene mine pleier å ta ((.. fortsatt ingen som vet hvor man får kjøpt tiltakslyst på boks? Kan evt. byttes i en kanne med ambisjoner.)), så vi får se hva uken bringer. Skal begynne på Jane Austens "Sense and Sensibility" iallfall - og ettersom jeg liker å lese, så burde jo sikkert det gå etter planen. Yeah. Mhm. Vi får vel se.

Gleder meg litt til den 29. egentlig. Da ser det ut som om at jeg kanskje får Permobilen min hjem, og jeg er utrolig spent på hva konsekvensene av det blir. Da mener jeg om jeg faktisk kan klare å bli littegranne mer selvstendig, eller om jeg bare lurer meg selv. Misforstå meg rett, jeg tror jo ikke at jeg skal bli "uavhengig", men det hadde vært OK å kunne dra på butikken alene, for å handle whatnot - uten noe mer stress. Dét hadde vært fint.

Forresten, og det fortjener i aller høyeste grad å bli nevnt her, så kjøpte jeg ((.. hvor "jeg" er rimelig relativt, ettersom det egentlig var Øyvind som kjøpte den - men på min oppfordring, og det teller i denne sammenhengen!)) min aller første flaske rødvin EVER, igår. En flaske med "Casillero Del Diablo", og for dere som enda ikke har smakt den: Løp og kjøp! Så reklame for den på Discovery Channel, og ble totalt bergtatt. Til tross for at jeg ikke ..liker.. rødvin, bestemte jeg meg for å teste den ut - nettopp fordi reklamen var så jævlig bra, and guess what? ..I'm sold. Søsteren min påstår med dette at jeg omsider er blitt voksen. Hørt sånt tull?

Gah, så innholdsrikt og spennende dette ble. Jeg hadde egentlig mer å legge til, men jeg tror igrunn jeg drøyer det til imorra, eller deromkring, and therefore I give you:

Humorous Pictures

Gratulerer med dagen, Dadda - og vesle snuppelure Ulvhild! Heart

Posted by Shamini on February 17, 2008 – 9:16 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Ah… endelig nesten konvertert til blodrød drikke på flaske du og ja? Wink

  Casillero del Diablo er faktisk ganske så nam… hvorfor skriver du slikt når det 1. er seint på kvelden (okei, natt) og 2. det er helt umulig å oppdrive noe slikt????

  (Hvilket minner meg på at jeg tror jeg må skaffe meg en liten cache av alkoholholdig drikke som ikke krever blandevann eller kun en negl for å sprette opp….)

  Men! jobb i morgen ja… kanskje man skulle tenke over om man skulle vurdere å legge seg og forsøke å ha en lengre, innholdsrik samtale med Morpheus himself…

 2. Det er vel ingen overhengende fare for at jeg konverterer anytime soon – men jeg har iallfall begynt å legge til ting på lista over ting som kan inntas flytende. Diabloen er slett ikke dum, og så har den sånn en forførerisk farge i tillegg! Det er forøvrig ikke min feil at du leser dagboka mi etter mørkets frembrudd, eller at du er så lett påvirkelig at du får lyst på rødvin fordi jeg nevner den? Men ja, jeg har et rimelig rikholdig barskap, og nå inneholder det også en helflaske med “Casillero Del Diablo”.

  Ha en flott dag på jobben, Ørjan! Wink

 3. Hva er oppgaven i kulturkunnskap dette året? Husker jeg sleit litt med min, tror det må være den semesteroppgaven jeg har gjort mest research for noensinne.

  Lykke til med skrivinga da. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.