dysfunksjonell.no
22Jan/080

Skolebøker, og denslags..

OK, jeg må innrømme at jeg er flink til å utsette ting, og dermed kommer noen av innleggene mine ut i feil rekkefølge. Dette kommer rett og slett av at jeg skriver meg nesten ferdig, og så sporer jeg av totalt. Dermed blir innlegget liggende, selv om det kanskje føltes både viktig og relevant for akkurat den dagen det ble påbegynt - og mest sannsynlig ikke hører hjemme noe sted den dagen det blir postet. Håpløst! Mad

Grunnen til at jeg nevner dette, er jo at det nå ligger 16 innlegg som bare venter på å bli skrevet ferdig. Som jeg kjenner meg selv, så tviler jeg sterkt på at dette kommer til å skje - men miraklenes tid er kanskje ikke over? I tillegg tenkte jeg briefe litt med den nye telefonen min, for jeg må si at jeg er fornøyd med den. Sliter litt med at endel taster er omvendte av de jeg er vant med på SE-telefonene, men det er vel bare en vanesak - og instruksjonsbok er for amatører! Når jeg bare fant ut av hvordan man ringer med den ((.. jammen jeez, ringeknappen var jo på motsatt side av det jeg er vant med!)).. Heh og hvordan jeg fant de alternative ordene i T9, så ordna det seg. Det eneste jeg kan klage litt på, er vekten på telefonen, og at jeg ikke har funnet en lettvint måte å slette meldinger på enda - må knote på menyen? Hva faen er det? Ellers mycket bra!

Idag fikk jeg en passe genial idé, for det er jo en kjennsgjerning at skolebøker koster skjorta. Vel, ettersom alle bøkene er på engelsk, så er det vel ingenting som tilsier at disse MÅ kjøpes i Norge vel? Nei. Nemlig. Dermed begynte jeg å sjekke litt rundt hos ymse nettbutikker, og fant endel av bøkene mine hos Amazon US. Logikken min tilsa at dette burde være en rimelig billig løsning, ettersom kursen er så lav som den er - men ved nærmere ettersyn fant jeg faktisk ut at det ble billigere å handle dem fra Amazon UK! Denne butikken hadde dessuten alle de fire utgavene jeg var på jakt etter, og dermed la jeg inn en bestilling på følgende;

  • Jeanette Winterson, "Lighthousekeeping"
  • Philip Roth, "The Ghost Writer"
  • Jane Austen, "Sense and Sensibiliy"
  • Jeremy Hawthorn, "Studying the novel"

Pakken kom på totalt £36.26 inkludert frakt, som tilsvarer ca. 390,- kroner - med 3-7 dagers leveringstid. Nå har jeg ikke kryssjekka med prisene på SiT Tapir, men med tanke på summen som ble røsket ut av kontoen min forrige semester, så tviler jeg på at de er så veldig mye billigere - om de i det hele tatt slår den prisen. Kan sjekke det imorra, hvis jeg gidder. Nå skal vi i tillegg skrive semesteroppgave på 1500 ord til 15/2 om Emily Brontës "Wuthering Heights", og personlig tror jeg ikke det kunne vært bedre. Jeg mener, jeg elsker den boka - og har både lest den, og sett filmen fler ganger før - og hvor bra skal det ikke bli å kunne ligge rett ut på senga, og kose seg med en bok, samtidig som man faktisk leser pensum? Grin I like! Må handle noen bøker til, men ettersom det er viktig å ha utgaver som korresponderer med de foreleserne bruker, så tenkte jeg handle dem på skolen istedet for på nett.

Og.. nå er det Bodil jeg savner!

Posted by Shamini on January 22, 2008 – 8:53 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. OK, grunnet MEGET effektivt spam-filter gikk det ikke an å legge igjen kommentarer. Dette er nå fikset! Værsågod kommentér. Wink

  2. På Tapir hadde det vel fort kosta 390,- for EI bok… Jeg kjøpte/kjøper de fleste mine fra Play.com, når jeg finner dem der. I år har jeg (desverre) nesten bare norsk pensum.Thinking

  3. Savner deg masse jeg også snuppa!!!

    *Klemme*


Leave a comment

No trackbacks yet.