dysfunksjonell.no
16Jan/080

Nokia 6500 Slide

Så er det atter en gang på tide med ny mobiltelefon. For å våre ærlig tror jeg at produsentene har lagt inn en eller annen tidsinnstilt greie som gjør at mobilene på mystisk vis blir utilregnelige når de har funket i ca. 1 år - gjerne samtidig med at bindingstiden på abonnementet går ut. Min kjære Sony Ericsson W810i er iallfall blitt direkte ..hjerneskadd. Den har oppført seg fint helt til nå, men da 2007 rundet 2008 begynte den å bli smårar - først ved å "randomize" meldingene i innboksen min, uten å ta hensyn til dato - og deretter ved å multiplisere dem uhemmet. Det var igrunn ikke det verste.. for det var at de multipliserte meldingene slett ikke eksisterte, og hvis jeg slettet en slik "fake" melding, så slettet den også den originale meldingen. Dessuten bestemte den seg plutselig også for å endre avsendere på meldingene mine, også totalt "randomized", slik at jeg kunne risikere å sende en rimelig kryptisk melding til noen som overhodet ikke burde hatt den. Med andre ord, innboksen min var et kaos uten like - og når jeg hovedsaklig bruker telefonen min til å kommunisere via SMS, så skjønner jo alle at dette er til å bli tussete av!

Nokia 6500 SlideEtter 3 stk. Sony Ericsson (SE K700i, SE T630, SE W810i) ble det denne gangen Nokia igjen. Ikke fordi jeg har dårlig erfaring med Sony Ericsson, men fordi jeg liker knappene på Nokia mye bedre. Eneste grunnen til at jeg byttet merke sist gang, var fordi jeg hadde en av de skjøre modellene til Nokia, som praktisk talt ble syk av å se at det regnet ute. Meget pen telefon, men virkelig ikke verdt et øre. Forelska meg totalt i reklamen for Nokia 6500 Classic (den svarte modellen), men etter en rask sjekk på nettet fant jeg ut at Slide-modellen hadde et bedre kamera til samme pris - og så er den jo riktignok noe større enn Classic-utgaven. Jeg syns likevel det er greit å ha et kamera som tar OK bilder tilgjengelig til enhver tid, hvis man nå ikke tenker å drasse med seg digitalkameraet hvor man enn går - og det gjør ikke jeg.

Point being, det ble en Nokia 6500 Slide på meg!

Posted by Shamini on January 16, 2008 – 8:57 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.