dysfunksjonell.no
8Jan/080

Lita jente på skolebenken

Idag var det første skoledag etter juleferien, og gjett om jeg var glad! Nå er jeg kanskje ikke kjent som den mest skoleflinke personen i verden, men gud.. så deilig det er å være tilbake på Dragvoll, og igang med det vante livet. Ikke mer ferie, ikke mer kjedsomhet, og ikke mer sløving ((.. sløving er relativt!)). Deilig! Har satt opp timeplanen min. Kom frem til at jeg skal ha skole tre dager i uka dette semesteret, og har satt opp forelesningene og gruppetimene sånn at jeg får akkurat passe lange dager på skolen. På den måten kan jeg slå rimelig mange fluer i en smekk: stå opp tidlig, kanskje spise litt, delta i studiene, jobbe på egenhånd, og kanskje være akkurat passe trøtt når kvelden kommer til at jeg kan krype under dyna før klokka har runda 02:00. Optimistisk? Kanskje. Den som lever får se, og jeg skal iallfall gjøre et ærlig forsøk!

  Mandag

 • FRI
  Tirsdag

 • 08:15-10:00 ▪ Forelesning: Litteratur, Prosa
 • 12:15-13:00 ▪ Gruppe: Engelsk Språkvitenskap
 • 14:15-16:00 ▪ Gruppe: Kulturkunnskap
  Onsdag

 • 10:15-11:00 ▪ Forelesning: Kulturkunnskap
 • 13:15-14:00 ▪ Gruppe: Litteratur, Prosa
  Torsdag

 • 08:15-10:00 ▪ Forelesning: Kulturkunnskap
 • 12:15-14:00 ▪ Forelesning: Engelsk Språkvitenskap
  Fredag

 • FRI

Nå kan det hende at jeg må endre tidspunkt på gruppetimen, onsdag - men jeg håper det henges opp mens jeg er der, og at ikke alle andre vil stå på akkurat den gruppa. På denne måten har jeg skikkelig langhelg, og det er jo egentlig småkult.. iallfall helt til jeg finner ut at det er dødskjedelig å ikke ha noe å gjøre på mandagene. Kanskje man må sette av den til bytur m/ kaférunde, Bodil? Wink

Utover dette klarte jeg omsider å bestemme meg for å slutte i Studentradion. Jeg orka rett og slett ikke mer, for det var ikke verdt det. Fant ut at jeg sliter nok med mine egne ting, om jeg ikke skal påføre meg selv enda fler tunge følelser, og ting å stri med. Unødvendig! Kan hende jeg har valgt feil, og det kan hende jeg kommer til å angre på avgjørelsen min - men jeg brukte omtrent hele desember måned på å bestemme meg, og det akter jeg igrunn å stå for. Så langt føles det rett iallfall, så da tror jeg igrunn at jeg skal stole på magefølelsen.

Posted by Shamini on January 8, 2008 – 3:39 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Bytur med cafe er alltid bra!!!Grin Jeg vil være med!!! *Suss og klem*

 2. Fri fredag? Ooooh… *notere ned til uke 8, da kommer vi oppover*


Leave a comment

No trackbacks yet.