dysfunksjonell.no
3Jan/080

Åh, så stolt!

Det er nesten ikke til å tro, men idag fikk jeg meg en rimelig stor, og svært positiv overraskelse. Jeg logga meg inn på Studweb for å sjekke om eksamensresultatene var lagt ut, og hva så jeg? Yours truly hadde nemlig karret i land en A på sin aller første universitetseksamen, "Språkferdighet"! Hvordan er det mulig? Jeg satset på å lande på en C, sånn etter at jeg var ferdig med oppgaven min - men jeg hadde sannelig ikke drømt om en A.

Det var igrunn bare det jeg ville dele med dere! Wink

Edit - 21. januar, 2008:
Etter en kjapp titt på eksamensstatistikken kan jeg fortelle at gjennomsnittskarakteren på denne eksamenen var C, og at av 173 oppmøtte studenter var det kun 11 som fikk A - og jeg var én av dem! Jeg rocker!

Posted by Shamini on January 3, 2008 – 3:06 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Grattis så masse!!! Grin .. Og Godt Nyttår osv… Wink

 2. Gratulerer masse masse vennen!!! Du e ikke så dum som du ser ut som vettøWink hihi… Jeg vil faktisk tørre å påstå att det er en mega prestasjon å få A i det faget der, å med tanke på hvor mye annet du hadde å sti med i eksamens tia så har jeg bare en komentar som er passende: DU ER BEST!!!

  *smakse masse på*

 3. Yeajh! Så kult! Gratulerer så mye, tripper rundt og venter på eksamensresultatet selv jeg. Bare en bestått/ikke bestått eksamen, det er liksom ikke like spennende.

 4. Congrats. babe! (Andre var vel kanskje egentlig ikke så veldig i tvil om at “C” var litt lavt mål å sette seg Wink )

  Og! *rundklineviltmed* Wink

 5. Først må jeg vel bare beklage at jeg ikke har svart på kommentarene deres, men nettet mitt har vært litt nedprioritert de siste dagene – av naturlige årsaker.

  Fredrik:
  Tusen takk, vennen – og godt nyttår! Grin

  Bodil:
  Taaaaakk! Nei, du er ikke så dum som du ser ut som, du heller – så der har vi enda en ting til felles, gitt. Wink Jeg skjønner ikke helt hvordan det er mulig at jeg fikk meg en A i det hele tatt, men jeg klager ikke! Det umulige er mulig, og neste semester skal jeg virkelig vise at jeg kan.

  Eirik:
  Så koselig å se deg her! Grin Takk for gratulasjon, og godt nyttår til deg og dine. Har du fått resultatet ditt enda? Merkelig nok kjennes det bra å skulle begynne på et nytt semester, og denne gangen ha overskuddet til å konse om det jeg skal lære – A’en var kjempemotivasjon for akkurat det!

  Ørjan:
  Nåh. Nå er det ikke alle som har blind tiltro til meg da, skjønner du – iallfall ikke Yours Truly. Wink C’en var dog ikke et mål, mer en realistisk tanke.. med tanke på at jeg ikke var helt stødig på essay-skrivingen min. Jeg fikk jo “ikke godkjent” på den obligatoriske oppgaven som hadde samme oppsett/utseende som eksamen.

  Cec:
  Taaaaaakk søs! Grin *smask*


Leave a comment

No trackbacks yet.