dysfunksjonell.no
14Dec/070

God jul, folkens!

JuleBabe 2007Nå skal jeg forsøke å lage en tradisjon ut av noe jeg gjorde ifjor, så her har dere årets julebabe! Wink Skulle dere ønske henne i noe større format, er det igrunn ikke verre enn å klikke på henne.. og voila!

Selv om det kanskje er litt i tidligste laget enda, så ønsker jeg alle mine lesere ((.. også alle dere som dumper innom dagboka mi fordi dere har søkt på et eller annet absurd ord i en av verdens mange søkemotorer! Her skal ingen utelates, nei.)) en riktig fortreffelig jul, og et knallflott nyttår - når den tid kommer. Jeg håper julenissen kommer med det dere måtte ønske dere, og at dere får en fin høytid sammen med venner og familie!

Jeg, for min del, har bestemt meg for å bli i Trondheim denne jula, og kommer ikke til å feire høytiden. Må innrømme at jeg helt sikkert kommer til å savne mammas pinnekjøtt den 24., men bortsett fra det har vi aldri vært de store julefeirerne - og det er igrunn helt greit for meg. Er vel på tide å ha forlatt redet i en alder av 28 år, vel?

Ha en riktig god jul, og et forrykende nyttår, alle sammen.

Posted by Shamini on December 14, 2007 – 8:56 PM

Tagged as: Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jeg elsker henne! Åh, for en babe! *sukke henført og bare stirre på*

  2. God jul til deg også beibi!
    Vakker dame forresten, tar jeg helt feil når jeg ser litt Jessica Alba i hene?


Leave a comment

No trackbacks yet.