dysfunksjonell.no
9Dec/070

4 mnd – et aldri så lite jubileum

EmileIdag er det akkurat 4 mnd siden jeg flyttet til Trondheim, og jeg trives fortsatt like godt her - om man nå ser bort fra alt dette tullet med kommunen. For ja, det står fortsatt på hodet, og fremtiden min i Trondheim er usikker. Hater å ha ting hengende over meg som en svart, ekkel sky, men det er lite annet å gjøre enn å vente.. og vente mer.

Hvis noen lurer på hvorfor jeg har valgt å pryde dagens innlegg med ei småtjukk rotte, så har jeg gleden av å introdusere dere for Emile ((.. for de av dere som ikke har sett den herlige animasjonsfilmen "Ratatouille" fra Disney/Pixar, så er altså Emile hovedpersonen Remys bror. Filmen anbefales forøvrig på det sterkeste! Igår fikk jeg dessuten Emile, i kosbar plysjutgave, av Øyvind - kan ei jente få nok kosedyr?)). Hvorfor, tenker du nå? Vel, jeg syns han er søt. Riktig nok ikke like sjarmerende som hans bror Remy, men like fullt ubeskrivelig søt. Wink

Forøvrig er jeg helt sikker på at André boikotter meg i denne julekalenderen han har satt igang. Jeg vil bare få uttrykke sterk misnøye ved dette! Jeg fant forresten ut av dette med tags, og slikt - som dere kanskje har lagt merke til i menyen til høyre - men jeg vet alvorlig talt ikke når jeg gidder å tagge alle de tidligere innleggene mine. Det kommer etterhvert.

Illustrasjon: © Pixar Planet '07

Posted by Shamini on December 9, 2007 – 5:05 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. HihiSmile Liker den filmen! 4 månder allerede? Tiden flyr fort i godt selskap får man si! Men dette er heldigvis bare starten daWink Skal ha det enda mer kjempe morro sammen viWink *Smask på du*

  2. Jeg gidder ikke gå tilbake og tagge gamle innlegg. Jeg starter der hvor jeg var når jeg gikk over til WP versonen med tags


Leave a comment

No trackbacks yet.