dysfunksjonell.no
7Dec/070

Ambisjoner

.. er en jævlig fin bil, og jeg skulle egentlig sitere en sangtekst her - som jeg ikke lenger husker. Planen nå var opprinnelig å legge seg, ettersom jeg har eksamen imorra tidlig, men likevel sitter jeg her og skriver om ambisjoner. Ambisjoner. Fascinerende ord. Jeg skjønner forøvrig ikke dette nye tagging-systemet til WordPress. Kan noen ta seg et par minutter til å forklare meg hvordan det kan erstatte kategorier, og hvorfor i huleste heiteste jeg ikke får lov til å legge til nye kategorier? Jeg vil det nemlig. Jeg er ambisiøs. Ambisiøs. Japp.

Note to self:
Skriv om Hjelpemiddelsentralen imorra, fredag.

Posted by Shamini on December 7, 2007 – 12:51 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Ambisjoner, schlambisjoner! Jeg har kastet alle mine på båten nå, det er en avgjørelse jeg er storfornøyd med. Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.