dysfunksjonell.no
3Dec/070

2 down, 1 to go..

.. eller egentlig ikke, for jeg måtte krype til korset og levere blankt på lørdagens ExFac-eksamen. Den bestod av en språkdel, og en litteraturdel, som begge talte for 50% hver - og sistnevnte del hadde jeg overhodet ikke kontroll på, så da bestemte jeg meg for å heller levere blankt, og så ta den opp igjen i august '08. Fryktelig ergelig, men det er nå engang sånt som skjer når man ikke har ro nok i hjernecellene og kroppen til å kunne konsentrere seg om skole og fag.

Kan ikke si at jeg er roligere nå, men.. assistentene mine fikk oppsigelsene sine fra ULOBA før helga. Kjempespennende! Det har seg nemlig slik at dersom ikke Trondheim kommune legger et vedtak om BPA ((Borgerstyrt Personlig Assistanse)) på bordet innen 15. desember, så står jeg her uten assistanse. Hva som skjer da, i praksis, er det jo ingen som vet - men jeg må innrømme at jeg frykter at jeg blir nødt til å flytte hjem igjen. Trondheim kommune derimot tar seg god tid, og venter på alt mulig rart, for å kunne fatte det forbannede vedtaket - og imens blir jeg mer og mer urolig, fordi jeg ikke aner hva som venter meg innen to ukers tid. Jeg vil virkelig ikke flytte hjem igjen. Jeg har det jo bra her! Og jeg vet at mamma og pappa har det mye bedre nå som de slipper å slite seg ut på å hjelpe meg (begge har jo alvorlige ryggproblemer), samtidig som de vet at jeg har det bra, og har det jeg trenger her. Det er slitsomt, og det gjør sitt med humøret mitt. Snakket jo med Nordlandssykehuset for å få dem til å skrive en attest for meg, for å "bevitne" at jeg faktisk har behov for assistanse 24/7, og det var jo helt greit - men det varte og rakk før attesten dumpet ned i postkassa mi, og da jeg åpnet konvolutten var den ikke engang underskrevet av legen som hadde skrevet den! Mad Dermed måtte jeg ringe igjen, og igjen, og få dem til å finne ansvarlig lege, få henne til å underskrive attesten, og deretter faxe denne til saksbehandler ved Trondheim kommune. Dette skulle skje fredag, men ansvarlig lege var selvsagt ikke å oppdrive, og dermed måtte det vente til idag. *rive meg i håret*

Jeg burde vel kanskje ikke promotere den her, sånn for min egen del, men André har altså klart å koke sammen en julekalender i år også. Dog, jeg syns han er litt kjip, for ifjor var den bare for meg - og jeg fikk ingen julegave? I år gjelder den for alle, og da lover godeste hr. Eliassen gull og grønne skoger i form av en forsinket julegave til vinneren - snakker om forskjellsbehandling! Wink Så langt ligger jeg akkurat passe godt an, men det kan fort endre seg. Julekalenderen hans er iallfall småsøt, og akkurat sånn passe original, og den er egentlig ganske morsom å delta på. Pass på at dere får med dere Anetts bidrag for ordet "glede" i dagens kalenderluke - et bilde JEG mener er en selvskreven vinner.

Posted by Shamini on December 3, 2007 – 1:54 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Håper ting går i orden. Det bruker jo å gjøre det vettu vennen Smile

  Fint at du trives der nede, og da synes jeg egentlig du skulle få lov til å fortsette med det.

  Dessverre er kommunene i Norge noe av det tregeste jeg vet om, så de fikser sikkert problemene i siste liten skal du se.

  Takk for promoteringa av kalenderen min, flere deltakere = mer morro = større sjangse for at det kommer flere slike, og ikke bare nå til jul…

 2. Lykke til med den siste forresten

 3. Ordner seg med kommunen skal du se snuppa. Og hvis de ikke klarer og rote seg til å komme opp med vedtake innen den 15 så skal vi nok klare oss uansett. Jeg skal iallefall ingen plassSmile (Kan alltids bruke plan b, bang bom kommunehus?)

  Hjem til gokk skal du iallefall ikke med tanke på hvor kult vi har detSmile Om jeg så skal bette deg fast til ett tre eller noe sånn for å unngå att du skal tilbake til gokk så gjør jeg heller det enn å se på att du drar hjem. Er faktisk ikke noe å diskutere en gangWink

 4. André aka. Jack Daniels:
  Takk skal du ha, alle kryssede fingre mottas fortsatt med stor takknemlighet. Det MÅ fikse seg, ellers vet jeg ikke hva jeg gjør – men du vet, det er jo ingen menneskerett å ha det bra. *sukk* Spennende er det iallfall, selv om det ikke er av den gode typen spenning – jeg kjenner godt at jeg kunne klart meg foruten.

  Og takk for lykkeønskningene – “hold tummen”, som de sier i Sverige. Wink

  Bodil:
  Jeg er så totalt fed up av alt som har med kommuner å gjøre, at jeg ikke tør tro eller håpe noe som helst, før vedtaket faktisk ligger på bordet. Snakker vi déjà vu nå, eller? Plan B høres absolutt ut som en reell plan, men jeg er jo litt usikker på hvor mye det faktisk ville løse.. Razz

  Og ja, jeg har det kult. Hell, “kult” er ikke i nærheten av å beskrive hvordan jeg har, og har hatt det siden jeg flytta hit. Selv om det hender at jeg tenker: “.. men oi, jeg bor i Trondheim for pokker!”, så kunne jeg ikke tenke meg å flytte tilbake til Steigen – noensinne.. og det sier litt. Så, jeg tror du skal få slippe å binde meg til noe (med mindre du har lyst, selvsagt) for å unngå at jeg flytter tilbake – men du vet jo at det ikke kommer til å funke uten assistenter..


Leave a comment

No trackbacks yet.