dysfunksjonell.no
29Nov/070

1 down, 2 to go

Da var min aller første eksamen ved NTNU overstått, og jeg tror det gikk ganske bra? Hadde eksamen i "Språkferdighet" aka. ENG1201, som bestod av en oppgave hvor man skulle finne gramatikk- og skrivefeil, en oversettingsoppgave med tilhørende tekstanalyse, og til slutt en argumenterende stil. Skal jo sies at jeg ikke fikk godkjent den andre obligatoriske oppgaven på første forsøk, fordi jeg hater å skrive stil - men heldigvis har vi en helt genial foreleser som forklarte meg hvordan, og vips.. så ble den godkjent! Rimelig imponerende å lykkes i å lære meg noe jeg overhodet ikke interesserer meg for på første forsøk. Wink

Neste eksamen er på lørdag, og da er det EXFAC003 som står for tur. Kan ikke si at jeg gleder meg spesielt mye, men om jeg får den syntaktiske- og morfologiske setningsanalysetingen på plass innen den tid, så går det vel helt sikkert fint likevel. Tenkte ta for meg fjorårets eksamen litt senere, og se hvordan jeg mestrer det - såvidt jeg ser det, så er det et rent puggefag, og jeg syns jo det er både spennende, interessant og morsomt, så det bør ikke være noe problem.. sånn egentlig.

Ellers skjer det igrunn ikke allverden her. Har vært på Lillehammer, på DumDum Boys-konsert - men innlegg om det kommer ikke før jeg har fått lastet ned bildene jeg har på kameraet mitt, og det får jeg ikke gjort uten enten kamerakabel (som er sporløst forsvunnet), en ekstern kortleser (som jeg ikke er i besittelse av), eller Bodils flyttbare ((.. den er nemlig altfor svær til å passe i kategorien "bærbar" PC!)) PC. Ja, og så er jeg igang med nye eskapader med Trondheim kommune, men det gidder jeg virkelig ikke ta for meg akkurat her og nå, trenger vel ikke si mer enn at det blir spennende å se om kommunen klarer å legge et vedtak på bordet til den 15/12, for fra og med den 16/12 står jeg uten assistanse om ikke. Spennende! Ekstremsport på høyt nivå. Og så vil jeg bare legge til at jeg herved lyser en forbannelse over alle offentlige kontor, som i ene sekundet har opptatt på telefonlinjene sine, og i neste ikke svarer på telefon! :bah: *murr*

Fler innlegg kommer.
Ha tålmodighet.
Peace out!

Posted by Shamini on November 29, 2007 – 4:04 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Men men men men men men men!!! Dum Dum Boys!!! ARRRRGH! *lyse eder og galle og misunnelsesforbannelser over*

  Okai, all better now!

  Jeg tviler ikke på at eksamenen du har hatt, og de du kommer til å ha, går flott – du har en tendens til å være langt strengere med deg selv enn det andre er… Smile

  Offentlige klagemurer (også kjent som “kontorer” på for de uinnvidde) er alltid “gøy” å forholde seg til ja…

  *klemmekosemassepå (selv om jeg fremdeles misunner deg Dum Dum, ikke TRO noe annet *skulepå*)*

 2. Hva er galt med DumDum Boys? Jeg har vært på konsert med dem en gang før, og reiser gjerne whereever for å se dem igjen. Åjaaaa… misunnelse ja. Wink Må si at det var ytterst kult å få med seg konserten fra “backstage”, så nærme at vi så at en gitarstreng røk, og gøy å kunne dra hjem med signert plakat – samt plekter fra både gitaristen og bassisten.

  Jeg, streng mot meg selv? Skjønner ikke hva du mener… *klemmepådegogså* Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.