dysfunksjonell.no
13Nov/070

Lykke – hva er det?

Å ligge i en varm armkrok
Å høre hjertet ditt slå
Å føle at du bryr deg om meg
Å vite at du er glad i meg

... dét er lykke. Smile

Posted by Shamini on November 13, 2007 – 11:44 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jepp.. Det er det. Rolig, god lykke Smile

 2. Ja, det er lykke. En helt ubeskrivelig, herlig følelese.

  Eller er jeg endelig tilbake på nettet etter ett par måneders pause. Gleder meg til å lese igjennom bloggen og oppdatere meg litt.

  Klem!

 3. Villkatta:
  Beklager at jeg ikke har tatt opp taggen din enda, men som du sikkert har sett så har jeg ikke vært den flinkeste bloggeren den siste tiden. Nå er det jo i tillegg eksamenstid, og da.. har jeg hørt.. at man skal lese/pugge pensum, istedet for alt mulig annet som frister mye, mye mer. Til og med PHP-kode frister mer. Uansett, skal ta utfordringen din om jeg husker det, eller får jeg igrunn bare vise til denne: Dagens ord: HEIT! SEXY! PULE! fra 15. februar. Rimelig passende, syns jeg? Wink

  Susanne:
  Varm, god og trygg lykke – og du vet jeg unner deg den samme. Heart


Leave a comment

No trackbacks yet.