dysfunksjonell.no
9Nov/070

Apple MacBook

Den 30. oktober fikk jeg meg en flunkende ny, skinnende svart MacBook. Ja, nei, jeg FIKK den jo ikke da - men jeg har lenge hatt lyst på Mac, faktisk helt siden jeg jobbet som lærling på Tekstmaker'n hjemme i Steigen, men det har liksom aldri blitt sånn. Nå har jeg vært PC-jente i vel 16 år, og etter tre usle dager med Mac hadde jeg alvorlige problemer med å gå tilbake til PC. Den er så fin! Og med Mac OS X Leopard er den igrunn enda finere. Smile MacBook

 • Intel Core 2 Duo 2,16 GHz
 • 2 GB RAM
 • 160 GB harddisk
 • To-lags SuperDrive-stasjon
 • Mac OS X Leopard
 • Sennheiser CX300 headset

Nå hører det med til historien at jeg slett ikke er rik, og at det måtte drastiske tiltak til for at jeg kunne bli den heldige eier av denne MacBooken - blant annet at jeg måtte selge Acer laptopen min, og ta opp et relativt stort privatlån. Ikke den mest optimale løsningen, by all means, men det var enten det - eller ingen Mac. Har planer om å bruke den til diverse design, som webdesign, 3D-design og slike ting - og den er utrolig liten og snerten, som er rimelig perfekt for meg som må ha den på fanget når jeg bruker den. Kjøpte i tillegg et slikt gjennomsiktig plastdeksel som skal beskytte den mot riper og denslags, som jeg har planer om å male i samme stil som den gamle laptopen min. Må innrømme at den ser langt bedre ut uten dekselet, så det kan hende jeg dumper det etterhvert, men inntil videre får det bidra til å holde Macen min ny, og pen. Wink

Foto: © Apple Inc. '07

Posted by Shamini on November 9, 2007 – 1:33 PM

Tagged as: Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Hm… *skule litt tvilende bort på den lille hedningen med MacBook på fanget…*

  Neida – fine bokser det der – og man kan jo til nøds kjøre Vista på dem Wink (Okei, jeg har ikke testet Leopard, men som alle OS, så foretrekker jeg å komme litt sent inn i oppgraderingen – som f.eks. når de har fått sin første hovedoppgradering).

  Mac har virkelig utviklet seg til det bedre de siste 4-5 årene, og jeg kunne faktisk tenkt meg en selv, men jeg tror nok jeg kommer til å holde meg til PCene foreløpig – mye pga. at Mac’en koster skjorta (som du sikkert vet Smile (Hmmm… *skitne tanker sprer seg som vanlig i mitt ikke fullt så uskyldige lille hode….*)

  Men! Vi forventer nå stadige rants om hvor mye bedre Mac er enn PC, og at du aldri noensinne vil _se_ på en Windowsboks igjen Wink *kosepå*

 2. Hedning visste du da at jeg var før jeg fikk meg MacBook, eller? Wink Har ikke tenkt å legge inn Vista på min, men det kan hende jeg legger inn XP – utelukkende for å kjøre Poser 6 og/eller 7, uten å måtte kjøpe programmet på nytt til Mac. Jeg ER ikke rik, selv om det kan virke sånn iblant.. Vi snakker bare om prioriteringer her, sant. Wink

  Leopard er superpent, og jeg er forelska. Totalt. Selv om Mac OS X helt sikkert har sine feil, akkurat som de fleste andre operativsystemer har. Jeg har bare ikke funnet dem enda, men som alt annet får det nok gjennomgå dersom det begynner å irritere meg. Vær du sikker! Å si at Mac koster skjorta er igrunn å overdrive idag – for den er ikke så mye dyrere enn enhver laptop? …Hvordan fikk du “koste skjorta” til å bli skittent, min gode Ørjan? Enlighten me, please!

  Rants kommer, du kjenner da meg? Wink *kosetilbake* Og gratulerer så mye med flyttet, og ..samboer? Wink

 3. Mac er råfint. Jeg kommer nok helt sikkert til å få teknisk-tingdilla jeg også om en kort tid, da jeg faktisk flytter inn til en som _er_ teknisk-dings-dilla fra før av. Også kommer jo min nye vakre pc snart i hus. Kanskje jeg går til innkjøp av mac etterhvert. Må jo være litt materialistisk, ikke sant?

  Hva er Leopard?

 4. Materalistisk? Skjønner ikke hva du mener. Wink Bare vent du, Mac er noe enhver burde ha – minst! Leopard er operativsystemet på Mac, akkurat som at Windows er på PC (og ja, jeg vet jo at Mac også er en PC, men du skjønner hva jeg mener..!) – og det har utrolig mange fine, og funksjonelle ..eh, funksjoner som jeg har forelska meg helt i. Dessuten er Mac dritkjekt når man driver med designstasj, og det gjør jo jeg. Purrfect excuse. *glis*

 5. Mac er ikke pc! Det fikk jeg i tydelig beskjed fra to hold her i fjor sommer, og en gruelig forklaring om hvorfor. Men husker jeg det, nei.


Leave a comment

No trackbacks yet.