dysfunksjonell.no
31Oct/070

Happy Halloween!

Følger opp fjorårets suksess med å skjære ut gresskaret mitt virtuelt. Anbefales på det sterkeste, dersom du vil unngå søl, og ikke minst om du misliker gresskarpai. Må innrømme at jeg var på god vei til å handle inn svarte og oransje kronelys, men ettersom jeg fant disse på en bokhandel, og de ikke var merket med pris, så smilte jeg bare pent, og forlot butikken. De hadde dog gjort seg utrolig godt i min 6-arma gulvstake! I tillegg hadde jeg litt lyst til å kjøpe en Jack-o-Lantern i keramikk, men den hadde prislapp - og jeg bestemte meg for å vende tomhendt hjem igjen. Razz

Jack-o-Lantern

Ha en riktig fortreffelig Samhain, Halloween, All Hallows Eve!

Posted by Shamini on October 31, 2007 – 3:14 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.