dysfunksjonell.no
21Oct/070

Spinner det liv?

Fear not, she's alive!

Posted by Shamini on October 21, 2007 – 7:46 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Døh, det der ekke nok til å overbevise oss altså!!! Her krever vi grundige oppdateringer, informasjon om alle de skitne tankene og ikke minst, opplevelsene, samt utførlig biografiske data!

    Og, forresten – jeg har flyttet Grin

  2. Oppdateringer kommer, jeg lover – har en hel del “events” som skal nedtegnes før jeg glemmer dem (om det ikke allerede er for seint), denne jenta er nesten blitt litt.. glamorøs! Og.. de skitne tankene er, som alltid, MINE skitne tanker. Wink

  3. Åååh gudene være lova! foratte det HADDE unektelig vært litt teit på komme til Bartebyen på besøk og så var du ikke ved liv Wink

    Menjeg visste det jo. Dumme meg. Jeg ville bare skrive noe fordi jeg faktisk sjekker bloggen din innimellom, og jeg har savna sprella dine Razz

  4. Du hallo, du vet vel at jeg ikke slutter med sprell sånn helt med det første? Wink Har skjedd en hel del ting i det siste, jeg må bare klare å konse nok til å sette meg ned og skrive om det – og det er ikke bare-bare. Man skulle ikke tro at jeg stresser, og jeg gjør vel egentlig ikke det heller, men jeg sliter litt med å samle tankene for tiden. Håper det bedrer seg snart, for jeg savner å skrible i dagboka mi!

    Og bare så du vet det, så gleder jeg meg til du kommer, søs! Heart Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.