dysfunksjonell.no
20Sep/070

1 mnd og 11 dager

Nå har jeg bodd i Trondheim by i nøyaktig.. 1 mnd og 11 dager, og jeg kan ikke si annet enn at jeg definitivt har tatt det rette valget. Jeg har ikke lengtet hjem, eller angret på at jeg flyttet én eneste gang - selv om enkelte ting har vært slitsomme, og har plaget meg. Er det noe jeg er god på, så er det vel å klistre på meg det fake smilet, og late som at alt er i skjønneste orden, selv om Shamis Verden™ er i oppløsning på innsiden. Men, det ordner seg. Det gjør alltid det. Neste helg er iallfall hytteturen et endt kapittel, og jeg trenger ikke lenger deppe for at jeg ikke fikk være med - selv om jeg frykter at den helga kommer til å bli tung å karre seg gjennom.

Ellers lar jeg meg fortsatt fascinere av at universet synes å være mer i harmoni med meg, etter at jeg flytta hit. Nå skal jeg ikke ta munnen for full, men uansett hva jeg stresser med - så later det til å løse seg opp helt på egenhånd, og til min fordel. For å gi et aldri så lite eksempel på dette, så fikk jeg igår beskjed om at jeg måtte fremskaffe en formell bekreftelse på at Trondheim kommune ville gi meg et nytt BPA-vedtak, innen fredag - for å unngå rot med at assistentene jeg har nå blir oppsagte, osv. Så jeg fant ut at det var greit å troppe opp på Statens Hus, for å forklare situasjonen. De så akkurat sånn passe forvirra ut, og jeg fikk beskjed om at de ikke kunne fortelle meg noe før de hadde snakket med sjefen sin - og at han skulle ringe Steigen kommune. Klok av skade ble jeg jo litt betenkt, men idag fikk jeg en meget hyggelig telefonsamtale fra Trondheim kommune, om at de hadde blitt enige om at Steigen kommune skulle fortsette å betale for BPA-ordningen min i de neste to månedene også - selv om de egentlig hadde sagt opp avtalen sin med ULOBA.

Edit: ..selv om jeg aldri skrev ferdig dette innlegget, så har jeg likevel valgt å poste det.

Posted by Shamini on September 20, 2007 – 5:21 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Hehey! More info from the land of the moustaches! Good for you – at ting ordner seg, at du finner deg til rette mm. Smile

    Needn’t worry – it’ll all come to you – og nå snakker jeg om konsekrefter til å oppdatere blog mm.

    We believe in the Shammi Grin

    *klemmekosemosepå*


Leave a comment

No trackbacks yet.